„Xiaomi“ ir vėl ketina palikti visus už nugaros: aiškėja pagrindinės naujųjų flagmanų savybės

„Xiaomi“ ir vėl ketina palikti visus už nugaros: aiškėja pagrindinės naujųjų flagmanų savybės

2021 metai po truputį artėja link pabaigos, o lemiamui sprintui ruošiasi daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų. Gruodžio viduryje „Qualcomm“ jau turėtų būti paruošusi naujuosius „Snapdragon 898“ procesorius, o tai įjungs žalią šviesą ir Kinijos bendrovėms, kurios bandys būti pirmosios, pristačiusios telefonus su šiuo lustu.

Bene aktyviausia kompanija, kuomet kalbame apie lenktynes, yra „Xiaomi“, kuri savo raumenis demonstravo ir praėjusiais metais. Šių metų pabaigoje, net neabejojama, pasirodys naujoji „Xiaomi Mi 12“ serija, o šie flagmanai bus aprūpinti būtent naujuoju „Qualcomm“ procesoriumi. Ir nors iki pristatymo, kurio tiksli data dar nežinoma, liko bent du mėnesiai, tačiau pirmosios savybės pradeda aiškėti jau dabar.

Remiantis šaltiniais Kinijoje, naujasis „Xiaomi Mi 12“ turėtų būti aprūpintas 100W greitojo įkrovimo technologija bei turės 4700 mAh talpos baterija. Analogiškos talpos akumuliatorių galimai turės ir „Mi 12 Pro“ modelis, o „Ultra“ variantas gaus 5000 mAh talpos bateriją. Įdomu ir tai, jog panašios spekuliacijos buvo pasirodę dar birželio mėnesį ir tuomet buvo įvardijamos analogiškos baterijų savybės.

Liūdnų naujienų gali sulaukti tie, kurie tikėjosi, jog „Mi 12“ serijos flagmanai gali išsiskirti 200 MP raiškos vaizdo objektyvais, tačiau panašu, kad to nebus. „Xiaomi“ ketina panaudoti 50 MP pagrindines kameros. Įdomu tai, jog šios kameros galimai palaikys 1920 kadrų per sekundę (angl. fps) galimybę. Negana to, antroji ir trečioji kamera turėtų pasižymėti analogiška raiška. Viena iš jų turėtų būti itin plataus kampo, o trečioji – periskopinis teleobjektyvas.

Kalbant apie galingiausią „Mi 12“ serijos modelį - minima, jog „Mi 12 Ultra“ galimai turės itin aukštos kokybės ekraną su 2K raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Tikėtina, kad dažnis bus parenkamas, atsižvelgiant į tai, kokie veiksmai atliekami su telefonu, o tai padės papildomai sutaupyti baterijos energijos. „Xiaomi“ šiam modeliui ketina panaudoti ir IP68 sertifikatu aprūpintą korpusą, o taip pat įmontuos stereo garsiakalbius bei NFC lustą.

Kaip jau minėjome, Kinijos milžinė savo 2022 metų flagmanus gali pristatyti dar šių metų pabaigoje, o tai gali įvykti prieš pat šventinį periodą.

16 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Arvydas

Prieš mėnesį nusipirkau VIVO IQOO 12RAM/256GB procesorius snapdragan 888 už 225svarus.....taip kad nesulygint kokybės ir kainos santykį su jokiu Xiaomi....

Nustebęs nesvietiškai

Čia siūlo laimėti belaidžius ausinukus,intenete galima nusipirk už 2 svarų.....

Kiek svers tas plagmanas?

>200g? Negi zmonems dar rūpi nauji modeliai? Kažkada dar buvo skirtumas , geresnis dauguau funkcijų.. o dabar dėjau skersą kaip neįdomu. Greitesnis? Kamera daugiau?batarkė tuoj laptopo dydį pasieks? Gal jau valgyt gaminti moka?

Lankytojas

IPhono Xiaomi vargu, ar aplenktų. Xiaomi tik tais kiniškas analogas, kuris stringa po 4 mėnesių naudojimo.

Sido

Nejuokink su savo išgrauža. Jau keli metai jokafonui toli iki andoid flagmanu.

Qe

Is dalies pritariu, pats samsung s20 turiu. Iphone negrisciau.
Minusai pirsto anstpaudo nera, veido atrakinimas ne man su kodais usipisciau vedinet, dvieju sim korteliu nera. Dolby atmos pas juos nera ar panasaus ir su baterijom ne aisku kaip laikytu kiti sako laiko gerai kiti sako reik ant laido but. Tegu ideda normalia battery ir mano išvardintus trukumus tada grisciu o dabar ne. Ziurint nuo 10 iki 12 turiu omeni. Turejau 5s ir 7.

Nlol

Nusipirk nauja ir nenaudok 6 metus kol baterija susidroš

Wissen

Dažniausiai kinu biudžetinės klasės po metu ar mažiau paveda suletėja ten, bet nereiškia kad visi kinu produktai yra sudas, jei imsi rimtesni iš flagman vistiek tarnaus normaliai, reik žinot ką rinktis gal ten Xiaomi Mi 12 bus geras ir veiks norml. daug kas priklauso ir nuo ju programinės įrangos kaip optimizuota ir pan. pvz. yra kas oneplus naudoja ir veikia be problemu. kartais suletet gali ir nuo prisikaupusio slamsto telefono atmintineje. Apple irgi ten turi savo minusu ekranas vis dar su išpjova kaip nuo x prasidejo modelis panašus į praeita ne daug ko pasikeite tik naujas chipset, biški kameros pakeitimu ir baterija talpesne.. aš turėjau pvz kinu Huawei ir buvo geras ir tikrai nereik vien tik apple ten liaupsint ir pastoviai varyt kad kiti gamintojai sudas. kiekvienam brande rasi minusu ir pliusu, o suletet gali del daugelio priezasciu. aišku pvz realme turi trukumu savo rui aplinkoj tai jiem yra ka tobulint, miui irgi dabar nežinau seniau tai reklamu prikista budavo ir nereikalingu appsu, oneplus tai jei flagman tai tikrai veikia gerai ir aplinka ju nieko. Huawei savo laiku irgi neblogai buvo o kaip su harmony nzn. Man pvz smagu, kad gamina ir yra iš ko rinktis, o ne kaip kurie tik apple naudoja ir nieko geriau nemato, nors tikrai yra tik reik žinot

as

kai nedraugauji su technologijom ir nesupranti elementariu dalyku, tai tikrai geriau lik prie apple. Vienas juokingas dalykas, ar tik ne apple buvo placiai kaltinama downgradindama specialiai savo telefonu performance? Kad ir kaip bebutu, naudoju jau ta pati huawei apie 3 metus, veikia taip pat kaip pirma diena, ir mano tel budget klases. Tai turbut del suletejimo kaltas ne telefonas o jo naudotojas. Bet turbut su manim kazkas blogai, nes per tris metus net ekrano nesudauziau. Nieko neturiu pries apple, grazus dizainas, neblogi nauji procai, bet kai apple fanas kazka bando kalbet apie "striginejimus" tai sorry, nesusilaikau

Tom

Debiliukas tavo smegeninė turbūt stringa nuo gimimo kiniškas analogas sako
O iphonas Usa gamykloje pagamintas ? Juokdarys ekspertas slepkis krūmuose

Wissen

Taigi, kad jie tik dizaina sukuria ir savo iOS, nes gamina/surenka tai taivaniečiu kompanijos pagatron ir foxconn ir prigaminami jie pas kinus pagrinde masiškai, nesakau kad šudinos kokybes, nes kinai gamina , ir šiaip ar taip tiek kinu brandai, tiek samsung koriejieciu ar apple visi jie panašiai gaminami tik biudžetines žemesnes klasės gal pigiau ir paprasčiau , nes į jų gamybą mažiau sukiša pinigu ir parenka paprastesnes pigesnes medžiagas. Bet gamyboj kinai vistiek dominoja ir ar apple ar xiaomi vistiek tai neturi reikšmės žmogus renkasi pagal savo kišene ir galbūt nenori daug sukišt į telefoną tai yra įvairus išmaniuju asortimentas ir nereik varyt ant kitu brandu ir primest su apple, jog jie vieninteliai verti kažko.

Komentuotojas

Ot ir nesutiksiu, xiaomi telefona turiu jau 2 metus ir viskas be problemu.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas