„Xiaomi“ ir vėl skaičiuoja milžiniškus pardavimus: naujausi „Redmi“ modeliai sulaukė didžiulio populiarumo

Lukas Snarskis

2022-11-03, 09:10 (atnaujinta 2022-12-06, 16:04)

0 komentarų

Kinijos milžinė „Xiaomi“ prieš daugiau nei savaitę pademonstravo naujuosius „Redmi Note 12“ išmaniuosius telefonus. Vietinėje rinkoje debiutavę įrenginiai sulaukė didžiulio susidomėjimo, atskleidžia pirmųjų pardavimų statistika.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ ir vėl skaičiuoja milžiniškus pardavimus: naujausi „Redmi“ modeliai sulaukė didžiulio populiarumo

Dukterinė „Xiaomi“ kompanija „Redmi“ į prekybą išleido keturis modelius – tai „Note 12“, „Note 12 Pro“, „Note 12 Pro+“, o taip pat ir „Redmi Note 12 Explorer“. Visi šie išmanieji telefonai jau prieinami Kinijoje, o per pirmąją pardavimų dieną jų buvo parduota daugiau nei 350 tūkst. Tiesa, bendrovės atstovai neatskleidžia kurie modeliai susilaukė daugiausiai gerbėjų dėmesio.

Toks vidutinės klasės „Redmi“ išmaniųjų populiarumas neturėtų stebinti. „Xiaomi“ priklausanti bendrovė kasmet pristato gausybę nebrangių įrenginių, o būtent „Note“ serija yra tarp populiariausių. Visi šios linijos prietaisai turi savo privalumų, o tinkamiausią variantą ras net ir norintys sutaupyti. Pavyzdžiui, „Redmi Note 12“ yra pigiausias variantas, o štai „Redmi Note 12 Pro“ jau pasiūlys galingesnį lustą, o „Pro+“ aprūpintas net 200 MP raiškos vaizdo jutikliu.

Priminsime, kad „Redmi Note 12“ išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Įrenginys veikia su „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 1“ procesoriumi bei turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Šio modelio nugarėlėje – 48 MP pagrindinė kamera bei 2 MP gylio sensorius.

Analogiškais ekranais aprūpinti ir „Redmi Note 12 Pro“ bei „Pro+“ modeliai. Šie išmanieji telefonai veikia su „MediaTek Dimensity 1080“ procesoriais bei turi iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Ir jeigu „Note 12 Pro“ variantas turi 50 MP pagrindinę kamerą, tai pliusas aprūpintas net 200 MP raiškos vaizdo jutikliu, kurį pagamino „Samsung“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas