„Xiaomi“ mėnesio pabaigoje pristatys patobulintą „BlackShark 2“ versiją – dar daugiau galios ir specialių galimybių

Lukas Snarskis

2019-07-25, 01:00 (atnaujinta 2023-02-23, 11:46)

0 komentarų
„Xiaomi“ mėnesio pabaigoje pristatys patobulintą „BlackShark 2“ versiją – dar daugiau galios ir specialių galimybių

Prieš mažiau nei savaitę „Qualcomm“ išleido atnaujintą galingiausio savo procesoriaus versiją „Snapdragon 855+“, o vos po kelių dienų „Asus“ pristatė ir žaidimų mėgėjams skirtą išmanųjį telefoną su juo. Ilgai netrukus sureagavo ir Kinijos kompanija „Xiaomi“, kuri oficialiai patvirtino, kad liepos 30 dieną pristatys ir savo atnaujintą antros kartos žaidimams skirtą telefoną.

Nors iki pristatymo dar liko penkios dienos, tačiau jau dabar yra žinomos pagrindinės naujojo „Xiaomi BlackShark 2 Pro“ specifikacijos. Kaip tikriausiai daugumai jau žinoma, šis flagmanas bus antrasis išmanusis rinkoje su „Qualcomm Snapdragon 855+“ procesoriumi bei taip pat turės „Adreno 640“ vaizdo plokštę.

Kaip teigia „BlackShark“ technologijų vadovas Wu Shiminas, išmanusis telefonas taip pat turės unikalią aušinimo sistemą bei specialią programą, kuri leis geriau išnaudoti naujojo lusto galimybes, o tai turėtų suteikti neišdildoma žaidimų patirtį. Taip pat pranešama, jog „BlackShark 2 Pro“ turės ir gerokai patobulintą lietimo greitį. Remiantis pasirodžiusia informacija, telefonas į ekrano prilietimą sureaguos per 43,5 ms, o tai yra geriausias rezultatas tarp visų kitų išmaniųjų.

Kitos išmaniojo telefono specifikacijos turėtų išlikti tokios pačios kaip kovo mėnesį išleisto „Xiaomi BlackShark 2“ modelio. Primename, kad šis telefonas pasižymi 6,39 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. Jis taip pat turi 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 128 arba 256 GB vidinės atminties.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas