„Xiaomi“ naujienos nesibaigia: į Europą atkeliauja naujasis „Redmi 10“ išmanusis telefonas

Lukas Snarskis

2021-09-16, 15:30 (atnaujinta 2022-12-06, 16:04)

0 komentarų
„Xiaomi“ naujienos nesibaigia: į Europą atkeliauja naujasis „Redmi 10“ išmanusis telefonas

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ dar rugpjūčio viduryje pristatė naująjį „Redmi 10“ išmanųjį telefoną. Tuomet ši naujiena buvo pademonstruota Indijos rinkoje, o internete jau kuris laikas buvo kalbama, kad įrenginys netrukus turėtų debiutuoti ir Europoje.

Keletą dienų vyravę gandai – tapo realybe. „Xiaomi“ pridėjo naująjį „Redmi 10“ modelį į oficialų savo puslapį, kas patvirtina faktą, kad šis telefonas bus prieinamas Europoje. Mūsų rinkoje bus galima įsigyti keletos skirtingų atminties konfigūracijų modelius – 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties variantas kainuos 199,90 eurus, o už dvigubai didesnę vidinę talpyklą teks susimokėti 229,90 eurus.

Priminsime, jog Azijoje parduodamas naujasis „Redmi 10“ pasižymi 6,5 colių LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Tai pirmasis šios serijos produktas, kuris gavo aukštesnį nei įprasta ekrano atsinaujinimo dažnį. Verta paminėti ir tai, jog „Redmi“ šį įrenginį aprūpino „MediaTek Helio G88“ procesoriumi, kuris yra naujausias Taivano kompanijos produktas.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime keturias kameras. „Redmi“ šį modelį aprūpino 50 MP pagrindine kamera, o greta rasime ir 8 MP plataus kampo bei, kaip įprasta šiame segmente, du 2 MP raiškos objektyvus – vienas jų skirtas makro fotografijai, o kitas – portretams. Priekinėje „Redmi 10“ dalyje – 8 MP kamera asmenukėms, kuri įmontuota nedideliame apskritime, viršutinėje ekrano dalyje.

Niekam ne paslaptis, jog šios serijos produktai išsiskiria baterijų talpa ir šis naujasis modelis – ne išimtis. „Redmi 10“ aprūpintas 5000 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu. Negana to, šis įrenginys galės įkrauti ir kitus telefonus, o tokio tipo įkrovimo sparta sieks 9W. Verta paminėti, jog „Redmi“ surado vietos ir ausinių lizdui, tačiau nusprendė atsisakyti atminties kortelių palaikymo.

„Redmi 10“ vartotojai galės rinktis iš trijų skirtingų spalvų – pilkos, baltos arba mėlynos. Išmanųjį telefoną jau dabar galima įsigyti Ispanijoje, Vokietijoje ir Italijoje, o netrukus jis turėtų pasiekti ir Lietuvą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas