„Xiaomi“ netrukus sudrebins išmaniųjų telefonų rinką: paaiškėjo, kada debiutuos lietuvių pamėgti modeliai, aprūpinti neįtikėtinomis kameromis

Arnas Balčiūnas

2022-09-28, 09:30 (atnaujinta 2022-11-29, 00:48)

7 komentarai (-ų)

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę išmaniųjų telefonų. Lietuvių pamėgta bendrovė jau kuris laikas ruošia ir naujuosius „12T“ serijos įrenginius, o dabar tapo aišku ir kada sulauksime šių modelių pristatymo.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ netrukus sudrebins išmaniųjų telefonų rinką: paaiškėjo, kada debiutuos lietuvių pamėgti modeliai, aprūpinti neįtikėtinomis kameromis

Nors „Xiaomi“ dar nepatvirtino oficialiai, tačiau naujausia informacija rodo, kad „12T“ serijos išmanieji telefonai bus pristatyti spalio 4 dieną. Tai patvirtina ir nutekėjęs renginio reklaminis plakatas, kuris atskleidžia, jog renginio pradžia numatyta 15:00 val. Lietuvos laiku.

Kaip ir įprasta, šią seriją turėtų sudaryti du išmanieji telefonai – tai „Xiaomi 12T“ ir „Xiaomi 12T Pro“. Verta pastebėti ir tai, jog reklaminiu šūkiu pasirinktas šūkis „paverskite akimirkas milžiniškomis“ (angl. make moments mega). Šiai dienai vis mažiau abejojama, kad tokia frazė pasirinkta, nes „Pro“ modelis turėtų debiutuoti su įspūdingos raiškos kamera. Čia turėtų būti panaudotas „Samsung ISOCELL HP1“ sensorius su 200 MP raiška.

Kiek anksčiau, internete buvo pasirodžiusios ir naujųjų išmaniųjų telefonų specifikacijos. Tikėtina, kad abu serijos modeliai turės 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranus su 1.5K raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Xiaomi 12T“ serijos įrenginiai taip pat turės 5000 mAh talpos baterijas su 120W greituoju įkrovimu.

„Xiaomi 12T Pro“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Kaip jau minėjome, šis flagmanas turės ir 200 MP pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu.

„Xiaomi 12T“ turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 8100 Ultra“ lustu bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Deja, tačiau šis modelis neturės įspūdingo „Samsung“ sensoriaus, tačiau vietoj jo bus panaudota 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera.

Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi 12T“ išmanusis telefonas turėtų kainuoti maždaug 650 eurų, o „Pro“ modelis turės 850 eurų etiketę. Kaip jau minėjome, šie įrenginiai bus pristatyti jau spalio 4 dieną.

7 komentarų

Agh

Turėjau 9t pro ir džiaugiausi kol nustojo laikyt skumas, įsigijus 11t pro, sumokėjau daugiau, bet gavau šūdą. Kartais noris mest i žeme, jaučiuos apkvailintas. 12t pro neskubėčiau jau pirkt...

Ramūnas

Sveiki, 11T ir T Pro modeliai tikrai buvo kainos atžvilgiu nevykę ir kameros prastokos atsižvelgiant i kainą. Turbūt dėl kameros šiuo metu geriausias variantas pagal kainą OnePlus Nord 2. Turiu Poco f3 dabar ir Nord 2, tai prietemoje norď jau akivaizdžiai geriau fotografuoja, . Bet ekranas pas f3 geresnis, jautresnis....

Vardgas

Pirkau 11t pro kai tik pasirode, geras, greitas, bet nemanau, kad buvo vertas 700+. Irgi 120w krovimas, 108mp kamera, kuri beje prasciau fotkino nei xiaomiai po 300 su 48mp. Programiskai kazkas pridirbta, net neatkreipiau demesio ar sutvarke... Turejau 9t pro, tai asmeniskai neskaitant situ keliu "pribumbasu", 11tas nuvyle. Dabar i sitas kas pusmeti kepamas versijas atidziau ziuriu:)

11T

Nezinau is kur tu gauni 120w krovima 😂 jis tarp kitko dvigubai mazesnis. O del kameros sutinku visiskas gaidys ismeto kvadraciukais pilnai prizoominus ir nesufokusuoja. As taip pat atidziau ziuresiu

Laurynas

O kodel samsungai nededa tokiu sensoriu?

Žinovas

Kadangi 200MP sensorius pikseliai yra per maži. Dar šiais laikais nuotraukos labiau priklauso nuo logoritmų negu nuo sensorius.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas