„Xiaomi“ pristatė pigųjį „Redmi 10C“: pasiūlys didžiulį ekraną ir „Qualcomm“ procesorių už žemą kainą

Lukas Snarskis

2022-03-13, 14:05 (atnaujinta 2023-03-05, 10:00)

0 komentarų
„Xiaomi“ pristatė pigųjį „Redmi 10C“: pasiūlys didžiulį ekraną ir „Qualcomm“ procesorių už žemą kainą

Dar vakar rašėme apie „Xiaomi“ planus pristatyti „Redmi 10C“ išmanųjį telefoną, o tos pačios dienos vakare įvyko ir jo pristatymas. Bent jau taip gali pasirodyti.

Socialiniame tinkle „Twitter“ pasirodė „Xiaomi Nigeria“ įrašas, kuriame buvo pasidalinta keletu naujojo „Redmi 10C“ išmaniojo telefono nuotraukų. Pastarasis įrašas patvirtino įrenginio spalvines opcijas, pagrindines specifikacijas bei kainą.

Naujasis „Redmi 10C“ pasižymės 6,71 colių įstrižainės LCD ekranu su vandens lašo formos išpjova viršutinėje jo dalyje. Kaip ir skelbta, išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 680“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB arba 128 GB vidinės atminties.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – dvi kameros, o pagrindinė jų bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Verta paminėti ir tai, jog „Redmi 10C“ nugarėlėje turės ir LED blykstę, o taip pat ir pirštų antspaudų jutiklį. Deja, tačiau likusių šio įrenginio specifikacijų „Xiaomi“ neatskleidė. Nepaisant to, paaiškėjo šio prietaiso kainos.

Pranešama, jog „Redmi 10C“ kainuos nuo 170 eurų, o už šią kainą gausime modelį su 64 GB vidinės atminties. Norintiems didesnės vidinės atmintinės – teks paploti 190 eurų. Tiesa, ganėtinai įdomu tai, jog Nigerijoje esanti „Xiaomi“ atstovybė pasidalino kito „Redmi“ telefono nuotraukomis, kas įneša šiek tiek sumaišties.

Dar vakar buvo skelbiama, jog „Xiaomi“ ketina surengti pristatymą kovo 17 dieną, kur turėtų debiutuoti „Redmi 10“ modelis. Būtent pastarasis įrenginys turėtų būti tas pats „10C“ variantas, tik skirtas kitam regionui. Kaip bebūtų, panašu, jog teks dar šiek tiek palaukti kol sužinosime tikslesnę informaciją apie šią naujieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas