„Xiaomi“ ruošia dar vieną įspūdingą telefoną su dviem ekranais bei paslėpta kamera

Lukas Snarskis

2020-02-20, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:34)

0 komentarų
„Xiaomi“ ruošia dar vieną įspūdingą telefoną su dviem ekranais bei paslėpta kamera

Kinijos kompanija „Xiaomi“ prieš keletą metų sukėlė tikrą revoliuciją išmaniųjų telefonų rinkoje. 2016 metų pabaigoje pristatytas „Mi Mix“ modelis pradėjo telefonų su siaurais ekrano rėmeliais madą, kuri šiai dienai yra absoliutus standartas.

Dar po metų „Xiaomi“ atnaujino ir patobulino savo pirmąjį bandymą, o praėjusių metų pabaigoje pademonstravo įspūdingąjį „Mi Mix Alpha“, kurio beveik viskas korpusas padengtas ekranu. Tačiau panašu, kad tai dar ne pabaiga ir dabar internete pasirodė informacija apie naujai užpatentuotą „Xiaomi“ telefono dizainą.

Kaip galite matyti iš aukščiau esančios nuotraukos, naujasis „Xiaomi Mix 2020“ konceptas atrodo tikrai įspūdingai. Šablonas atskleidžia tai, jog abejose įrenginio pusėse yra įmontuotas ekranas. Nesunku pastebėti ir tai, kad priekinė telefono dalis turi itin siaurus rėmelius. Dar viena įdomi detalė – šablone nematyti asmenukėms skirtos kameros.

Remiantis pasirodžiusia informacija, „Xiaomi“ šiam modeliui gali panaudoti kamerą, kuri būtų įmontuota tiesiai po ekranu. Pastaruoju metu apie tokį sprendimą kalbama vis dažniau, todėl tai turbūt jau nieko nenustebins ir šiuo atveju. Kaip bebūtų, oficialios informacijos apie tai, bent jau kol kas, nėra.

„Xiaomi Mix 2020“ makete matoma ir šio telefono nugarėlė, kuri taip pat turi nedidelį ekraną. Iškart po dviguba kamera įmontuotas ekranas – jame tikėtina bus galima matyti naujausius pranešimus, datą, laiką ar kitą svarbiausią informaciją iš Jūsų telefono.

Šiuo metu nėra aišku kada „Xiaomi“ ketina pristatyti tokį koncepcinį išmanųjį telefoną. Žinoma, šiai dienai nėra jokios garantijos, kad toks telefonas apskritai bus kada nors pristatytas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas