„Xiaomi“ ruošia dar vieną pigesnį flagmaną: aiškėja pirmosios „Xiaomi 12 Lite“ modelio savybės

Lukas Snarskis

2022-03-26, 11:50 (atnaujinta 2022-11-29, 00:49)

0 komentarų
„Xiaomi“ ruošia dar vieną pigesnį flagmaną: aiškėja pirmosios „Xiaomi 12 Lite“ modelio savybės

Kinijos milžinė „Xiaomi“, dar visai neseniai, pademonstravo naujausius savo flagmanus visam pasauliui, o jų prekyba jau netrukus prasidės ir Lietuvoje. Šių metų „Xiaomi 12“ flagmanų seriją papildė ir „12X“ modelis, kuris yra kiek pigesnis nei kiti šios linijos modeliai, tačiau bendrovė ruošia ir dar vieną modelį.

Internete jau kuris laikas kalbama apie „Xiaomi 12 Lite“ variantą, o dabar jis buvo pastebėtas ir „Geekbench“ platformoje. Tai atskleidžia, jog šis išmanusis telefonas turės „Qualcomm Snapdragon 778G“ procesorių bei 8 GB operatyviosios (RAM) atminties opciją. Žinoma, tikėtina, kad atmintinių pasirinkimas bus gerokai platesnis.

„Geekbench“ platformos informacija atskleidžia ir „12 Lite“ modelio našumo rezultatus pastarojoje sistemoje. Vieno branduolio testuose šis išmanusis telefonas rinko 778 taškus, o kelių branduolių bandymuose – 2864 taškus. Nutekėjusi nuotrauka atskleidžia ir tai, jog telefone turėtų būti įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versija su „MIUI 13“ vartotojo sąsaja.

Priminsime, jog „Xiaomi“ analogišką modelį buvo pristatę ir praėjusiais metais. Tuomet „Xiaomi Mi 11 Lite“ turėjo dvi versijas – viena su 5G palaikymu, o kita be. Tikėtina, kad šiemet bus pademonstruotas tik vienas variantas, su 5G ryšio technologijos palaikymu. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada galime tikėtis šio įrenginio pristatymo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas