„Xiaomi“ ruošia naują žaidimų telefoną – artėja „Black Shark 3“ pristatymas

Lukas Snarskis

2020-01-06, 01:00 (atnaujinta 2023-02-23, 11:46)

0 komentarų
„Xiaomi“ ruošia naują žaidimų telefoną – artėja „Black Shark 3“ pristatymas

Kinijos gamintojas „Xiaomi“ yra įkūręs ne vieną dukterinę įmonę, o žaidimų mėgėjams turėtų būti gerai žinoma būtent „Black Shark“. Per pastaruosius keletą metų ši kompanija išleido keletą žaidimų mėgėjams skirtų išmaniųjų telefonų ir panašu, jog visai netrukus turėtų pasirodyti ir „Black Shark 3“ flagmanas.

Pranešama, jog šis išmanusis telefonas turėtų veikti su naujuoju „Qualcomm Snapdragon 865“ procesoriumi bei išsiskirs aukštu ekrano atnaujinimo dažniu. Kaip skelbia „Digital Chat Station“, „Black Shark 3“ taip pat turėtų palaikyti 30 W greito įkrovimo funkciją. Tiesa, kiek vėliau buvo paskelbta, jog įkrovimo galimybės gali būti ir dar spartesnės.

Naujasis „Xiaomi“ dukterinės įmonės flagmanas taip pat turėtų pasižymėti 4700 mAh talpos baterija, palaikyti 5G ryšio technologiją. Bent jau kol kas nėra žinoma kada tiksliai turėtų pasirodyti šis žaidimų telefonas, tačiau tai gali įvykti jau visai netrukus.

Primename, jog paskutinis šio gamintojo įrenginys buvo „Black Shark 2 Pro“, kuris pasižymėjo 6,39 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, „Snapdragon 855+“ procesoriumi bei turėjo 4000 mAh talpos bateriją su 27 W greituoju įkrovimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas