„Xiaomi“ turi kuo džiaugtis: dar nepristatytas flagmanas sulaukė milžiniško susidomėjimo

Lukas Snarskis

2021-08-09, 07:35

1 komentaras
„Xiaomi“ turi kuo džiaugtis: dar nepristatytas flagmanas sulaukė milžiniško susidomėjimo

Kinijos milžinė „Xiaomi“ jau rytoj, rugpjūčio 10 dieną, ketina pristatyti naujus savo produktus, o tarp jų – ir „Xiaomi Mi Mix 4“ išmanusis telefonas. Apie šį flagmaną internete kalbama jau keletas mėnesių, o susidomėjimą šiuo įrenginiu atskleidžia ir išankstinės šios naujienos rezervacijos.

Naujasis „Mi Mix 4“ bus dar 2018 metais išleisto „Mi Mix 3“ modelio atnaujinimas, todėl milžinišką susidomėjimą nesunku suprasti. Per pastaruosius tris metus „Mi Mix“ seriją papildė tik du įrenginiai – tai „Mi Mix Alpha“ bei sulenkiamu ekranu aprūpintas „Mi Mix Fold“, ir abu šie flagmanai yra labiau nišiniai produktai, kurie skirti pademonstruoti gamintojo naujausias technologijas.

Ir nors „Xiaomi Mi Mix 4“ dar nėra oficialiai pristatytas, tačiau jį jau dabar galima rezervuoti kai kuriose Kinijos internetinėje parduotuvėse. Naujausia informacija rodo, kad „Xiaomi“ jau sulaukė daugiau nei 230 tūkst. rezervacijų, kurios buvo atliktos „Mi Mall“, JD.COM ir oficialioje gamintojo „Tmall“ parduotuvėje. Tai tik dar kartą patvirtina, kad ši „Xiaomi“ naujiena yra itin laukiama tarp kompanijos gerbėjų, ypatingai Kinijoje.

Priminsime, kad „Xiaomi Mi Mix 4“ turės aukščiausios kokybės lankstų ekraną. Šis išmanusis telefonas bus pirmasis „Xiaomi“ įrenginys su kamera tiesiai po ekranu. Be puikaus ekrano, „Mi Mix 4“ pasižymės ir kitomis savybėmis. Šis išmanusis telefonas naudoja lanksčią CUP technologiją. Tačiau svarbu pažymėti, kad norint pasiekti „Full-screen“, teko kiek paaukoti asmenukių kokybę.

Nors išties puikus ekranas yra vienas iš svarbiausių šio išmaniojo telefono savybių, „Mi Mix 4“ viduje taip pat naudojama įspūdinga geležis. Šis flagmanų serijos išmanusis telefonas yra aprūpintas su „Qualcomm Snapdragon 888 Plus“ procesoriumi. Tai taip pat bus vienas iš pirmųjų modelių visame pasaulyje, naudojančių šį lustą. Be kita ko, šiame įrenginyje bus įmontuota 4500 mAh talpos baterija, palaikanti greitą 120 W įkrovimą. Belaidžio įkrovimo galia bus nuo 70W iki 80W. Nepaisant to, tai bus didžiausias belaidžio įkrovimo pajėgumas pramonėje.

Dabartinėje išmaniųjų telefonų rinkoje yra daug modelių, teigiančių esantys viso ekrano įrenginiais. Tačiau tiesa yra ta, kad visuose šiuose įrenginiuose yra tam tikra ekrano dalis, kuriai trukdo vienas ar kitas jutiklis. To tikrai nebus greitai pasirodančio „Xiaomi Mi Mix 4“ išmaniojo telefono atveju.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas