ZTE ruošiasi pristatyti net šešis naujus išmaniuosius telefonus: aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės kai kurie modeliai, tačiau pristatymo dar teks palaukti

ZTE

Lukas Snarskis

2024-05-19, 07:55

0 komentarų

Kinijos kompanija ZTE dažnai pristato naujus išmaniuosius telefonus, tačiau daugiausiai jų debiutuoja su dukterinių bendrovių prekiniais ženklais. Nepaisant to, dar šio mėnesio pradžioje pristatė naujus „Axon 60“ serijos modelius ir tai dar ne visos naujienos.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
ZTE ruošiasi pristatyti net šešis naujus išmaniuosius telefonus: aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės kai kurie modeliai, tačiau pristatymo dar teks palaukti

ZTE jau artimiausiu metu gali pristatyti dar šešis naujus išmaniuosius telefonus, o visi jie priskiriami „Blade“ serijai. Tarp netrukus pasirodančių įrenginių rasime penkis „Blade A“, o taip pat ir vieną „Blade V“ serijos variantą. Tokią informaciją atskleidžia neseniai pasirodžiusi nuotrauka.

Aiškėja, jog naujasis „ZTE Blade V60“ bus tas pats įrenginys kaip ir „Axon 60“, kuris buvo pristatytas praėjusį mėnesį. Išmanusis telefonas turės 6,72 colių įstrižainės ekraną, veiks su „Unisoc T616“ procesoriumi ir naudos 5 000 mAh talpos bateriją.

„ZTE Blade A75 5G“ turėtų pasižymėti identiškomis savybėmis kaip anksčiau išleistas „Nubia Focus“ išmanusis telefonas. Kalbant apie analogišką modelį be 5G palaikymo, jis turės visiškai kitokį dizainą nei „A75 5G“ variantas, tačiau jo savybės nėra žinomos.

ZTE ketina pasiūlyti ir nebrangių išmaniųjų telefonų – tai „Blade A55“, „Blade A35“, o taip pat ir „Blade A35 Core“. Pastarasis turėtų veikti su „Android Go“ operacinės sistemos versija, tačiau šių įrenginių specifikacijos kol kas nėra žinomos.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kada gali debiutuoti būrys ZTE išmaniųjų telefonų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas