Programėlės, kurios pravers daugeliui telefonų naudotojų: išbandykite šias visiškai nemokamas naudingas „Android“ aplikacijas, viena jų padės ir sudėtingose situacijose

Lina Snarskienė

2024-09-17, 17:55 (atnaujinta 2024-09-18, 09:59)

0 komentarų

„Google Play“ parduotuvė šiuo metu yra didžiausia tokio tipo programėlė pasaulyje, kuri įdiegta kone kiekviename „Android“ išmaniajame telefone. Čia galima rasti gausybę įvairiausių aplikacijų, tačiau ne visos jos naudingos, o dalis jų – mokamos.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Programėlės, kurios pravers daugeliui telefonų naudotojų: išbandykite šias visiškai nemokamas naudingas „Android“ aplikacijas, viena jų padės ir sudėtingose situacijose

Niekas neprilygsta pasitenkinimui, kai ką nors gauni nemokamai. Tai ypač aktualu šiuolaikiniame pasaulyje, kuriame gausu prenumeratų ir pirkimų programėlėse, kas neretai gali ir gerokai suerzinti. Ir nors šiandien dauguma naudingų aplikacijų yra mokamos, tai nereiškia, kad „Google Play“ neturi nemokamų ir naudingų įrankių

Surasti naudingas programėles „Android“ įrenginiams skirtoje parduotuvėje – ne pati lengviausia užduotis. Šiame straipsnyje išskiriamos penkios svarbiausios nemokamos „Android“ programėlės, kurias visada turėtumėte įdiegti į naują telefoną. Jo siūlo įvairias funkcijas. Tai apima produktyvumą, bendravimą, pramogas ir organizavimą.

Kviečiame peržiūrėti žemiau pateikiamas programėles ir galbūt rasite tai, ko ieškojote jau seniai. Taip pat, jeigu turite savo rekomenduojamų aplikacijų – parašykite komentarą su programėlės pavadinimu ir kuo ji yra naudinga.

„Feeder“ - stilinga atvirojo kodo RSS skaityklė

RSS skaitytuvai tapo mažiau populiarūs socialinės žiniasklaidos amžiuje. Tačiau tai tebėra vertinga priemonė, padedanti neblaškyti dėmesio. „Feeder“ yra fantastiška nemokama atvirojo kodo RSS skaityklė „Android“ sistemai.

Nepaisant to, kad „Feeder“ yra atvirojo kodo, ji pasižymi gražia sąsaja ir patogiu naudojimu. Vienintelis trūkumas yra tas, kad RSS kanalų nuorodas turėsite įvesti rankiniu būdu, tačiau tai nedidelis nepatogumas. Jei ieškote švarios ir efektyvios RSS skaityklės, ši programėlė yra puikus pasirinkimas.

„AntennaPod“ - nemokamas atvirojo kodo „Android“ podkastų grotuvas

Tai yra dar viena nemokama ir atvirojo kodo programa. Ji orientuota į tinklalaidžių transliavimą. Panašiai kaip ir „Feeder“, „AntennaPod“ siūlo švarią ir patogią sąsają.

Programėlėje yra tokių esminių funkcijų kaip parodomosios pastabos, transliacijos palaikymas ir miego laikmatis, todėl ji yra visapusiškas podkasto transliavimo sprendimas. Jei norite išvengti pagrindinių platformų, tokių kaip „Spotify“, „Apple“ ir „Google“, „AntennaPod“ yra puiki alternatyva, kurią verta apsvarstyti.

„VLC“ - universalus multimedijos grotuvas

„VLC“ yra gerai žinomas ir mėgstamas „Windows“ staliniams kompiuteriams skirtas medijos grotuvas. Tai atvirojo kodo programa, palaikanti daugybę failų formatų. Jei jums kada nors sunkiai sekėsi atidaryti tam tikrą garso ar vaizdo failą, ši programa greičiausiai ateis į pagalbą.

Programėlės „Android“ versija siūlo tokias pats galimybes ir lankstumą kaip ir jos darbastalio analogas. Jei ieškote nesudėtingo vietiniam atkūrimui skirto daugialypės terpės grotuvo, „VLC“ būtina turėti. Nors sąsaja galbūt nėra tokia nušlifuota kaip kai kurių konkurentų, dėl universalumo ir patikimumo ją verta rinktis.

„KineStop“ - privaloma „Android“ programėlė nuo jūrligės

Jūrligė gali būti tikra bėda. Tai ypač aktualu, kai išmaniuoju telefonu naudojatės važiuojančioje transporto priemonėje. Neseniai „Apple“ pristatė naudingą funkciją „Vehicle Motion Cues“, skirtą šiai problemai spręsti. Gera žinia ta, kad yra kažkas ir „Android“ naudotojams. Panašia patirtimi galite mėgautis naudodamiesi nemokama programėle „KineStop“.

Ši veikia taip, kad ekrane rodomi animuoti taškai, kurie juda sinchroniškai su transporto priemonės judėjimu ir padeda sumažinti pykinimo jausmą. Programėlę lengva naudoti ir ji gali būti išsigelbėjimas tiems, kurie linkę į judesio pykinimą.

„Cloud backup checker“ - „Android“ programėlių atsarginėms kopijoms tikrinti

„Google“ teikia „Android“ debesijos atsarginių kopijų kūrimo sprendimą, tačiau ne visų programų atsarginės kopijos daromos automatiškai. Dėl to gali kilti painiavos bandant nustatyti, kurios programėlės yra apsaugotos, o kurios ne.

„Cloud Backup Checker“ yra nemokama programa, kuri supaprastina atsarginių kopijų būsenos tikrinimo procesą. Ji lengva, greita ir pateikia vertingos informacijos, užtikrinančios, kad jūsų duomenys būtų saugūs. Jei planuojate atsinaujinti į naują „Android“ telefoną, labai rekomenduojama atsisiųsti būtent šią programą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas