Geriausia TV dėžutė ir belaidis telefono įkroviklis viename? Šis stebuklas dabar kaip niekad pigus

Ignas Petrikonis

2020-11-18, 18:25 (atnaujinta 2021-05-07, 22:34)

2 komentarai (-ų)
Geriausia TV dėžutė ir belaidis telefono įkroviklis viename? Šis stebuklas dabar kaip niekad pigus

Įvairūs priedėliai, jungiami prie televizoriaus, praktiškai visada atrodo vienodai - vienokios ar kitokios formos juodos dėžutės, kurias tiesiog norisi įkurdinti TV staliuko lentynoje, kad kuo mažiau matytųsi. Tiesą sakant, juk ir didelio neturėtų būti - svarbiausia, kad dėžutės viduje būtų galingos smegenys, ar ne? Taip galvoja tikrai ne visi gamintojai. Šiandien savo skaitytojams norėtume pasiūlyti labai įdomų itin galingos 6K TV dėžutės ir belaidžio telefono įkroviklio hibridą, kurį dabar galite įsigyti itin palankiomis sąlygomis.

Paspaudę šią nuorodą „OMIKAI K1” 6K raiškos išmaniosios TV priedėlį su integruota belaidžio įkrovimo funkcija galite įsigyti vos už 64,59 euro. Į kainą įskaičiuotas nemokamas, mokesčių išvengiantis ir super greitas siuntimas iš Vokietijos sandėlio.

Daugiau apie „OMIKAI K1”

„OMIKAI K1” iš panašių produktų išsiskiria savo forma - ji ne plokščia, o primenanti kubą. Pusę jo sudaro vėdinimo angos, o priekinėje dalyje rasime šviečiantį gamintojo logotipą. Jis keičia spalvą priklausomai nuo to, kas atliekama su priedėliu. Visgi įdomiausia dalis yra viršutinė dalis. Ant jos puikuojasi elektros motyvų vizualizacija ir baterijos simbolis - čia galite dėti savo išmanųjį telefoną (žinoma, jis turi palaikyti belaidį įkrovimą) ir be labai patogiai pripildyti jo akumuliatorių. Patogu, kai žiūrite filmą ar neturite tam tinkamos vietos svetainėje. Beje, įkroviklio galia siekia ne standartinius 5W, o visus 10W.

Dėžutės viduje rasime išties galingus parametrus. Keturių A53 branduolių procesoriaus ir „Mali-G31 MP2 GPU” vaizdo plokštės bei 4GB operatyviosios atminties leidžia šiai nebrangiai dėžutei atkurti net 6K raiškos vaizdą, jau nekalbant apie 4K. Tokio tipo prietaisams nauja Android 10 operacinė sistema leis dideliame televizoriaus ekrane mėgautis visomis programėlėmis, kuriomis esate įpratęs naudotis telefone - „YouTube”, „Netflix”, „Amazon Prime”, „Spotify”. Taip pat prijungę specialų pultą galėsite lyg konsolėje žaisti įvairius žaidimus ir taip nudžiuginti vaikus. Paminėti verta ir galimybę transliuoti vaizdą iš išmaniojo telefono į televizorių, kas praverčia demonstruojant kelionių nuotraukas draugams ar tiesiog tingint iš naujo televizoriuje įsijungti telefone pradėtą filmą.

Visam tam labai praverčia Wi-Fi ac gigabitinio belaidžio interneto standarto palaikymas, užtikrinsiantis dar didesnę ryšio spartą ir patikimumą. Turbūt niekas iš mūsų nebūtų patenkintas stringančiu filmu ar kitu turiniu. Na, o jei esate linkęs internetą prijungti įprastu laidu, tam pasitarnaus įprasta Ethernet jungtis.

Iš kitų jungčių galima paminėti HDMI, atminties kortelių, USB 3.0, USB ir optinę audio. Tai reiškia, kad „OMIKAI K1” galėsite naudoti itin aukštos raiškos peržiūrai iš USB kietųjų diskų ar atmintukų - tam tereikės atsisiųsti VLC programėlę palaikančią praktiškai visus pasaulio vaizdo formatus.

Pakuotėje taip pat pridedamas patogus pultelis su valdymo balsu funkcija. Jis pravers ne tik naviguojant per meniu, bet įsidiegus IPTV. Ji siūlo ne tik visus tuos pačius kanalus, kaip visi televizijos tiekėjai, bet ir daugumą mokamų, HD raiškos kanalų už kainą, prilygstančią riestainio skylutei.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą „OMIKAI K1” 6K raiškos išmaniosios TV priedėlį su integruota belaidžio įkrovimo funkcija galite įsigyti vos už 64,59 euro. Į kainą įskaičiuotas nemokamas, mokesčių išvengiantis ir super greitas siuntimas iš Vokietijos sandėlio.

2 komentarų

Laima

Juk yra parašyta kaip užsakyti. Teksto pabaigoj žaliom raidėm užrašyta norėdami užsisakyti spauskite čia. Ir viską išmeta. Labai lengvas ir aiškus užsakymas.

Nerijus Salkauskas

O iskur gaiti pirkti ta dzoistika? Nes nerandu. Ar tinka bet koks kad ir nuo PlayStation?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas