Išpardavimai dar tikrai nesibaigė: nepraleiskit progos įsigyti kokybiškų „Android TV“ priedėlių už žemą kainą!

Išpardavimai dar tikrai nesibaigė: nepraleiskit progos įsigyti kokybiškų „Android TV“ priedėlių už žemą kainą!

Kinijos pardavėjai ir toliau siūlo įsigyti produktus už žemesnę nei įprastą kainą, nepaisant to, jog lapkričio 11 dienos pagrindiniai išpardavimai jau baigėsi. Kaip bebūtų, šiandien Jums turime tris puikius pasiūlymus, kurių dėka savo televizoriuje galėsite mėgautis kokybiškesniu vaizdu bei, žinoma daugiau įvairių galimybių.

Internetinėje parduotuvėje dabar parduodamos net trys „Android TV“ dėžutės, kurios pasiūlys išties puikių galimybių. Labiausiai Jūsų dėmesio verta yra „MECOOL KM3“, kurią dabar galite įsigyti vos už 58,65 euro, o tai padarysite paspaudę čia. Žemiau rasite šio produkto aprašymą, o taip pat ir keletą kitų pasiūlymų, kuriuos vertėtų išmėginti.

„MECOOL KH3“ TV dėžutė vos už 21,25 euro – spauskite čia;

„MECOOL KM1“ TV dėžutė už 56,10 euro – spauskite čia.

Plačiau apie „MECOOL KM3” TV priedėlį

„MECOOL KM3” atkeliauja kokybiškoje dėžutėje su magnetiniu dangteliu. Viduje rasime patį TV priedėlį, nuotolinio valdymo pultelį su mikrofonu (galima valdyti balsu, naudojant „Google Assistant”), geros kokybės HDMI laidą bei maitinimo kabelį.

„Google” sertifikuota Android TV dėžutė už įspūdingą kainą

Priedėlio dizainas yra ganėtinai tipiškas tokio tipo produktams – solidžiai atrodantis juodas korpusas su dideliu gamintojo logotipu viršuje. Priekinėje dalyje matome baltą LED lemputę, kuri informuoja, ar prietaisas yra įjungtas. Gale matome AV, Ethernet, HDMI bei maitinimo jungtis, o šone – USB 2.0, USB 3.0 bei microSD lizdus. Jie labai pravers, jei norėsite prijungti atmintinę su filmais (dėka „VLC” programos palaikomi praktiškai visi įmanomi video formatai, ko dažniausiai negalima pasakyti apie daugumą išmaniųjų televizorių).

Paminėjimo vertas ir itin greitas Wi-Fi ac standartas, kuris užtikrins stabilų ryšį ir itin greitus atsisiuntimus (tuo pasigirti negali dauguma kitų Android TV dėžučių) bei Bluetooth 4.2. Kad prietaisas neperkaistų, apatinė dalis turi daugybę skylučių karštam orui išeiti.

Labai svarbus „MECOOL KM3” aspektas – didelė galia. Ją užtikrina, 4GB operatyviosios atmintie, „Amlogic S905X2” keturių branduolių procesorius bei „Mali G31 MP2” vaizdo plokštė. Šis trio ne tik sklandžiai atkurs 4K vaizdą net 75 kadrų per sekundę greičiu, bet ir leis dideliame ekrane pažaisti tokius žaidimus kaip „PUBG”. Beje, mėgstantiems lyginti pasakysime, jog „MECOOL KM3” galingesnis už „Xiaomi Mi Box S” dėžutę.

Vis dėlto greičiausiai mūsų skaitytojams rūpi, ką reiškia teksto įžangoje paminėta „Google” sertifikavimą. Iš principo, tai – JAV technologijų milžinės leidimas gamintojui savo įrenginyje diegti „Android TV” operacinę sistemą (kituose televizoriaus priedėliuose veikia tiesiog paprastas Android). Didžiausias to privalumas – itin patogi vartotojo sąsaja ir daugybė suderinamų programų, kurias galite atsisiųsti iš „Google Play” aplikacijų parduotuvės. Ir visa tai – jau iš dėžutės. Jokių papildomų diegimų, rootinimo ar kitų modifikacijų – tiesiog veikia ir dėka ilgai tiekiamų atnaujinimų dar ir labai ilgai. Beje, sertifikavimas suteikia prietaisui „Chromecast” funkcionalumą (pvz. pradėję žiūrėti „YouTube” filmuką telefone, paspaudę vieną mygtuką akimirksniu galėsite jį tęsti televizoriuje arba dideliame ekrane draugams iš telefono tiesiogiai transliuoti nuotraukas).

Ieškantiems papildomos motyvacijos „Android TV” priedėliui įsigyti, paminėsime galimybę atsisiuntus kurią nors IPTV programėlę matyti daugumą televizijos kanalų nemokamai ir nebemokėti TV tiekėjui.

Apibendrinant jei kurį laiką ieškojote Android TV priedėlio, bet vis dėl kokių nors priežasčių susilaikydavote, „MECOOL KM3” yra jūsų šansas. Puiki kaina, galia ir „Google” sertifikavimas yra tiesiog pasakiškas kokteilis.

3 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Tvim

Atsiprašau už klaidas,greit suvariau,nepatikrinęs,o redaguot čia gal neleidžia.parasiau, ka pats žinau,o kaip raso kitam komentare ,kad tai neblogas priedėlis už savo kainą,tai taip,pas juos procai buna vieni is geresnių ir jis visiškai nekaista ,jei lygint su kitos firmos,pvz tanix,kurį irgi turiu.bet tas kaitimas visiškai neįtakoja jo veikimo.abu veikia galima sakyt stabiliai,išskyrus tas problemas, kurios išsakytos ankstesniam komentare.taigi dabar ieškodamas pirkt tv box'ą,aplenkčiau sertifikuotus googlės.

Tvim

Visiskas briedas.goglės sertifikavima tai reiskia kad is gogle play neatsisiusit didziosios dalies programėliu kurios puikiai veikia ant nesertifikuotu priedėlių(tv box'ų).pvz iptv televizija isirasysit bet jei reiks susirast linkų,o tai daug vargo nepatyrusiam vartotojui.o visos programos kurios siulo iskarto tv,nevargstant ir nesuvedinejant linkų,ieskant per sita priedėli google play,net nebus matomos.o kadangi lietuvoj užsirauke pagrindinis iptv palaiko linkas su lietuviska televizija ir ne tik-androidmanija,tai labai gElbeja tos.programos kurios per sita priedėli net nera matomos.kazkada po tokiu reklamu atsisiunciau mekol ankstesnes kartos priedeli ir likau nusivyles,kol neatsisiunciau googlėe nesertifikuoto ir issprendžiau visas problemas su juo? Siti geriau jei ziuri išskirtinai jutube,tai gerai veikia kalbant,nereik teksto minkyt su pulteliu

Mecoolas

Mecool KM3 turi esminių trūkumų. 1. Neturi AFR (auto frame rate) reikės "rootinti" 2. Neturi sertifikuoto Netflix ( programą reikės diegti ne iš google play, tik SD raiška ir valdoma tik pelytės pagalba). Nors ir yra atnaujinimas į Android 10, oficialus (mecoolonline.com), su AFR problemos neišspręstos. Taip pat kas žiūri IPTV ypač Full HD formatu, nepatariu naujinti į Android 10, pakimba vaizdas. Jei naudosite Go3 viskas ten gerai su Android 10. Taip kad jei kam reikalingas sertifikuotas Netflix apeiname Mecool. O toliau visa kame tai geras grotuvas už savo kainą.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas