Išskirtinis televizorių pasiūlymas Jums: mažos kainos ir namų kino sistema dovanų

Ignas Petrikonis

2020-10-25, 10:55 (atnaujinta 2022-09-28, 10:38)

3 komentarai (-ų)
Išskirtinis televizorių pasiūlymas Jums: mažos kainos ir namų kino sistema dovanų

2020 metai daugeliui mūsų susiklostė toli gražu ne taip, kaip planavome. Tvirtus rankų paspaudimus pakeitė kaukėtų galvų linktelėjimai, biurų baldai pasidengė dulkėmis, o svarbiausia - pagrindine darbo ir pramogų zona tapo ne kas kitas, o mūsų namų sofa. Taigi, tikėtina, kad planuodami pasisėdėjimą su draugais ar priverstinį kino seansą namų aplinkoje atkreipėte dėmesį į tai, kaip stipriai pasenęs jūsų televizorius, o lyg Damoklo kardas kabantys nauji karantino ribojimai galimai netgi paskatino kuo greičiau jį atnaujinti.

Manome, kad tokioje situacijoje atsidūrė nemažai Telefonai.eu bendruomenės narių, todėl kartu su mūsų partneriais BigBox.lt, jų gimtadienio proga, nusprendėme savo skaitytojams pasiūlyti kai ką ypatinga - galimybę išskirtinėmis sąlygomis įsigyti televizorių ir dovanų gauti visą namų kino sistemą.

Vos 689 eurai už aukštos klasės 4K televizorių ir namų kino sistemą

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą TELEFONAI10, 55 colių įstrižainės „Samsung QE55Q60T QLED” 2020 metų modelio televizoriaus ir belaidės „Samsung HW-T450/EN” namų kino sistemos komplektą (vertė 178,99 euro) galite įsigyti vos už 689,99 euro.

Šių komplektų kiekis labai ribotas, tad jei pavėluotumėte, šį televizorių atskirai įsigyti galite paspaudę čia, o kino sistemą - čia (abiem atvejais taip pat galioja TELEFONAI10 nuolaidos kodas).

Tai kuo gi ypatingas tas „Samsung QE55Q60T QLED”? Visų pirma, jis pasižymi tiesiog nuostabiu berėmiu dizainu. Jei turite seną plokščiaekranį televizorių, atsinaujinę į šį modelį dar ilgai mėgausitės itin futuristiška ir įspūdinga žiūrėjimo patirtimi, kai vaizdas tarsi kabo ore. Juk visi norime žiūrėti filmus, serialus ar sporto rungtynes, bet ne spoksoti į televizoriaus rėmus. Tai taip pat padės „QE55Q60T” įsitaisyti praktiškai bet kokiame interjere. Televizorius gali būti tiek kabinamas, tiek statomas ant staliuko dėl kartu pridedamo minimalistino stovo.

Be abejonės, kur kas svarbesnis šio modelio aspektas yra QLED matricos technologija. Jei kada nors bandėte nors vieną iš naujesnių „Samsung” išmaniųjų telefonų ir, gerėdamiesi ryškiu vaizdu, svarstėte, kodėl taip rodyti negali jūsų televizorius, pagaliau jūsų noras buvo išpildytas. „Samsung QLED” sprendimas lenkia konkurentus savo kvapą gniaužiančiomis spalvomis ir kur kas didesniu kontrastu. Tuo rūpinasi ir „Dual LED” foninio apšvietimo technologija, ir vien tik už vaizdo kokybę atsakingas „Quantum Processor Lite“ lustas.

Palaikoma HDR technologija ir 4K raiška leis ne tik mėgautis tą puikiai išnaudojančiais „Netflix” serialais ar filmais, bet ir pravers, jei ruošiatės įsigyti kurią nors iš naujos kartos žaidimų konsolių - „PlayStation 5” ar „Xbox Series X”. Lenktynių trasos, virtualios „NBA” žaidimų aikštelės, šaudyklių fronto linijos ir kiti žaidimų scenarijai, kuriuos suteiks naujieji žaidimų kompiuteriai, tiesiog neleis atsiplėšti dėl savo detalumo. Žodžiu, tikrai neignoruokite šio pasiūlymo, jei galvoje sukasi planas chuliganas kuo greičiau čiupti naują „PlayStation” ar „Xbox”.

Vis dėlto, nepaisant to, jog tai tik televizorius, „Samsung” nepasikuklino įdiegti visą galybę išmaniųjų funkcijų. Pati paprasčiausia, bet labai maloni funkcija - ekrane nuolat besikeičiančios nuotraukos, rodomos tada, kai įrenginio nenaudojate. Be abejonės, „QE55Q60T” palaiko praktiškai visas įmanomas turinio platformas, įskaitant „Netflix”, „YouTube” ir „Apple TV”, tad tikrai visada rasite, ką žiūrėti.

Kitas smagus dalykas - galimybė telefono ekrane rodomą vaizdą vienu mygtuku persiųsti į televizorių. Tačiau šis modelis žengia žingsnį į priekį ir leidžia televizoriaus ekrane matyti du vaizdus, pavyzdžiui, televiziją ir iš telefono transliuojamą „YouTube” klipą. Patogu, jei stebite neįdomias krepšinio rungtynes, bet norite sekti jų eigą žiūrėdami įdomesnį turinį

Na, o patogiai visas televizoriaus funkcijas padės valdyti patogus ir labai paprastas pultas.

Rungtynių, žaidimų, o ypač filmų patirtį pagerins „Samsung HW-T450/EN” namų kino sistema. Jos suteikiami galingi žemi dažniai drebins jūsų kūną ne prasčiau nei kino teatro garsiakalbiai, o net 10-20 kartų už įprastus televizorių garsiakalbius didesnė galia leis džiaugtis nuostabiais koncertų įrašais ar tiesiog padės sukurti muzikinį foną vakarėlyje. Taip pat čia rasime ir dedikuotą žaidimų režimą (geimeriai, kaip matote, viskas subalansuota jums). Gera žinia tai, kad ji su televizoriumi sujungiama itin paprastai ir jai tikrai nereiks atskiro valdymo pulto.

Apibendrindami pasakysime, jog tai išties ypatingas pasiūlymas, nes tokia žema šio modelio kaina, o juo labiau ypatinga, mūsų skaitytojams skirta 200 eurų dovana, gatvėje nesimėto. Taigi, spauskite čia, veskite TELEFONAI10, ir griebkite šį komplektą, kol ribotos atsargos sandėlyje nepasibaigė.

Norintiems didesnės įstrižainės ar dar didesnės prabangos

Puikiai suprantame, kad 55 colių įstrižainė šiais laikais nebelaikoma tokia jau didele ir tai jau tapo savotišku standartu, tad didesnio televizoriaus norintiems skaitytojams pateikiama analogišką namų kino sistemos ir televizoriaus, tik šįkart ne 55, o 65 colių, pasiūlymą.

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą TELEFONAI10, 55 colių įstrižainės „Samsung QE55Q60T QLED” televizoriaus ir belaidės „Samsung HW-T450/EN” namų kino sistemos komplektą (vertė 178,99 euro) galite įsigyti vos už 889,99 euro.

Šių komplektų kiekis taip pat labai ribotas, tad jei pavėluotumėte, šį televizorių atskirai įsigyti galite paspaudę čia, o kino sistemą - čia (abiem atvejais taip pat galioja TELEFONAI10 nuolaidos kodas).

Na, o jei norite atsinaujinti iš peties ir grandioziškai, paspaudę čia ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą TELEFONAI10, vos už 1039,99 galite nusipirkti rekordinio, net 75 colių dydžio „Samsung UE75TU8072” televizorių ir tos pačios mūsų minėtos „Samsung HW-T450/EN” namų kino sistemos komplektą.

Jei kartais šie komplektai pasibaigtų, šį 75 colių milžiną įsigyti atskirai - spustelėkite šią nuorodą.

O jeigu atsitiko taip, kad tarp mūsų minėtų išskirtinių pasiūlymų neradote sau tinkamo, didelį ir geriausias televizorių kainas Lietuvoje siūlantį „BigBox” asortimentą rasite čia.

3 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas