Perkelkite savo televizoriaus žiūrėjimo patirtį į visiškai naują lygį: šis nebrangus produktas sukurs neįtikėtiną efektą, leidžiantį iš naujo pamilti filmų ar serialų žiūrėjimą

Partnerio turinys

2022-11-19, 17:25 (atnaujinta 2022-11-20, 15:20)

2 komentarai (-ų)

Daugelio mūsų namuose galima rasti bent vieną televizorių. Kai kurie iš mūsų naudoja naujausius išmaniuosius televizorius, kai kurie tenkinasi senesniais modeliais bei pasitelkia „Android TV“ priedėlius, kurie leidžia mėgautis „YouTube“ ar kitu internetiniu turiniu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Perkelkite savo televizoriaus žiūrėjimo patirtį į visiškai naują lygį: šis nebrangus produktas sukurs neįtikėtiną efektą, leidžiantį iš naujo pamilti filmų ar serialų žiūrėjimą

Tačiau kiekvienas iš mūsų turi galimybę suteikti papildomo žavesio savo televizoriui, o tuo pačiu ir jame žiūrimam turiniui. Ar kada pagalvojote apie dailiomis spalvomis papuoštą sieną, kuri yra už jūsų televizoriaus? Pasiekti tokį dalyką yra itin paprasta, o rezultatai – žymiai gyvesnis filmų ar serialų žiūrėjimas, suteikiantis išskirtinį efektą.

Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ galima rasti pačių įvairiausių „Ambient“ šviesų, kurios leis sukurti išskirtinį vaizdą, tačiau mes atrinkome patį geriausią pasiūlymą, kuris tiks visiems, nepaisant turimo televizoriaus dydžio.

Smart Ambient TV Led Backlight For 4K HDMI 2.0 Device Sync Box Led Strip Lights Kit Wifi Alexa Voice Google Assistant Control

  • Prekės kaina: nuo 106,62 eurų, priklausomai nuo TV dydžio;
  • Įsigykite dabar: spauskite čia.

Visų pirma, vertėtų atkreipti, jog mūsų rekomenduojamas produktas yra parduotas daugiau nei 1000 kartų bei sulaukęs beveik 200 įvertinimų, kurių bendras reitingas – 4,8 žvaigždutės iš 5 galimų. Daugelis pirkėjų pažymi, jog pradėti naudotis šiomis LED šviesomis – itin paprasta, o gaunamas rezultatas – stulbinantis. Pažvelkime į išmanųjį TV apšvietimą detaliau ir kokias galimybes jis suteikia.

Išmanusis „Ambient“ apšvietimas televizoriui

„Smart Ambient TV LED Backlight“ puikiai tiks bet kokio dydžio televizoriams. Mūsų rekomenduojamas pardavėjas pateikia opcijas nuo 32-43 iki 91-120 colių įstrižainės. Žinoma, priklausomai nuo jūsų televizoriaus dydžio, kils ir produkto kaina, tačiau šis sprendimas vertas visų šių pinigų, nes sukuriamas įspūdingas efektas yra žymiai vertingesnis.

Kaip visa tai veikia? Prie jūsų televizoriaus jungiasi speciali dėžutė, kuri atkeliauja kartu su LED šviesomis. Tam jums bus reikalinga HDMI jungtis jūsų televizoriuje. Ir tuomet viskas labai paprasta – atsižvelgiant į spalvas ekrane – sukuriamas analogiškas apšvietimas. Įdomu ir tai, jog šis produktas siūlo ir spalvų atvaizdavimą pagal garsą, o tokia galimybe mėgautis galima dėl specialioje dėžutėje esančio mikrofono.

„Smart Ambient TV LED Backlight“ pakuotėje jūs rasite visus reikiamus priedus – speciali dėžutė, HDMI laidas, maitinimo laidas, laikikliai ir, žinoma, LED juostos, kurios naudojamos „Ambient“ apšvietimui sukurti. Verta pastebėti ir tai, jog šis produktas veikia su daugeliu populiariausių virtualių asistentų, kas leis dar labiau supaprastinti jo valdymą.

Išmanusis LED apšvietimas veiks ir su kitais prie jūsų televizoriaus prijungtais įrenginiais – ar tai būtų žaidimų kompiuteris, ar išmanusis TV priedėlis. Svarbiausia, jog visa tai būtų pajungta naudojantis HDMI jungtimi.

Smart Ambient TV Led Backlight For 4K HDMI 2.0 Device Sync Box Led Strip Lights Kit Wifi Alexa Voice Google Assistant Control

  • Prekės kaina: nuo 106,62 eurų, priklausomai nuo TV dydžio;
  • Įsigykite dabar: spauskite čia.

Kaip jums toks produktas? Gal esate išbandę kažką panašaus anksčiau? Pasidalinkite savo patirtimi komentaruose.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas