Ženkite į 4K erą: puiki proga įsigyti itin galingą Android TV priedėlį

Ženkite į 4K erą: puiki proga įsigyti itin galingą Android TV priedėlį

Dabartinė situacija pasaulyje didina susidomėjimą ne tik naujausiais televizoriais, tačiau neabejotinai auga ir TV priedėlių paklausa. Kadangi daugybė žmonių dienas leidžia namuose, arba net ir dirba juose, todėl kasdienybę puikiai prasklaido televizija. Šiandien norėtumėme atkreipti Jūsų dėmesį į išties dėmesio vertą TV dėžutę, kuri pasižymi aukščiausios klasės savybėmis.

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą N634FFD818112001 aukščiausios klasės „Beelink GT King” išmanų TV priedėlį galite įsigyti vos už 110,60 euro. Į kainą įskaičiuotas siuntimas.

Tai neabejotinai ne pigiausias produktas, tačiau jis tikrai vertas Jūsų dėmesio. Visų pirma, tai vienas naujausių TV priedėlių rinkoje. Jame veikia ne tik naujausia Android operacinė sistema, bet ir bene galingiausias procesorius ir grafikos plokštė, kurie montuojami išmaniosiose TV dėžutėse. Dėka labai galingo 6 branduolių „Amlogic S922X” lusto ir tiek pat branduolių turinčios „ARM Mali TM-G52MP6” grafikos plokštės šiuo priedėliu televizoriaus ekrane galėsite žaisti tokius žaidimus kaip „PUBG” ar „World of Tanks Blitz” – to analogiški produktai tikrai nepajėgs.

Iš specifikacijų paminėti norisi ir 4GB operatyviosios bei 64GB vidinės atminties, kas vėlgi stipriai lenkia konkurentus. Nudžiuginti turėtų ir itin patogi vartotojo sąsaja, kurią valdyti galėsite judesius palaikančiu distanciniu pulteliu, kuris pridėtas pakuotėje. Beje, jau iš dėžutės „Beelink GT-King” atkeliauja su „Root” palaikymu, kas labai išplečia turinio vartojimo galimybes.

Viską vainikuoja itin greitas Wi-Fi, 4K HDR palaikymas bei stilingas korpusas, kuriame šviečia žalios kaukolės akys. Žodžiu, jei turite prabangų televizorių ir ieškote geriausios įmanomos išmaniosios TV dėžutės, jums tikrai reikia „Beelink GT-King”.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą N634FFD818112001 aukščiausios klasės „Beelink GT King” išmanų TV priedėlį galite įsigyti vos už 110,60 euro. Į kainą įskaičiuotas siuntimas.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas