Ženkite į ateitį: galinga ir 6K palaikanti išmani TV dėžutė - vos už €31,45

Ženkite į ateitį: galinga ir 6K palaikanti išmani TV dėžutė - vos už €31,45

Android TV priedėlių rinka yra tiesiog perpildyta. Pasiūla varijuoja nuo mažiau nei porą dešimčių kainuojančių dėžučių iki poros šimtų eurų sumą viršijančio „Nvidia Shield TV”. Tačiau labai dažnai nesinori nuklysti į kraštutinumus - pigūs priedėliai dažnai atsilieka nuo naujesnių televizorių viduje įrengtų išmaniųjų smegenų, o šimtus eurų kainuojančios dėžutės galią ir privalumus išnaudos toli gražu ne kiekvienas vartotojas.

Šiandien turime puikų pasiūlymą aukso viduriuko ieškantiems pirkėjams. Paspaudę šią nuorodą, net 6K raiškos ir 64GB vidinę atmintį palaikantį „H40” TV priedėlį įsigysite vos už 31,45 euro. Siuntimas įskaičiuotas į kainą ir pardavėjas pažada pasirūpinti, kad jums nereikėtų mokėti jokių papildomų mokesčių.

Daugiau apie „H40”

Iš išorės ši dėžutė niekuo nenustebins ir yra labai panaši į visus kitus produktus, kurie atlieka tokią pačią funkciją. Pakankamai nedidelis, juodas kvadratas su keliomis ryškesnėmis linijomis, paįvairinančiomis nuobodoką dizainą. Priekyje akį traukia nedidelis ekranas, rodantis laiką ir prijungtus įrenginius ar internetą. Kitoje pusėje rasite USB, tinklo kabelio, atminties kortelės, optinį ir HDMI lizdus, taip pat AV jungtį ir lizdą maitinimo šaltiniui prijungti. Įrenginio komplektacijoje jau pasirūpinta HDMI laidu, todėl galėsite nebesirūpinti kuo šią dėžutę prijungti prie televizoriaus.

„H40” veikia Android 10 operacinė sistema, kas tokio tipo produktams ir juo labiau kainuojantiems tiek nedaug yra didelis privalumas. Tai reiškia, kad į priedėlį galėsite atsisiųsti praktiškai visas savo telefone naudojamas programėles bei žaidimus ir jais mėgautis dideliame ekrane kartu su visa šeima ar draugais. Gamintojas labai pabrėžia, kad čia montuojamas galingas keturių branduolių „Allwinner H616” procesorius, užtikrinsiantis, kad programėlės nestrigtų ir veiktų sparčiai.

Galingas procesorius leidžia dėžutei vaizdą atkurti 6K rezoliucija 30 kadrų per sekunde kokybe, o 4K - net 60 kadrų per sekunde. Be to, vaizdą pagerina HDR standarto palaikymas, tad nusipirkę šį priedėlį džiaugsitės nuostabiais filmais ir „YouTube” klipais. Beje, jeigu seniai svarstote atsisakyti TV tiekėjo paslaugų, šis TV priedėlis leis naudotis nemokamos IPTV paslaugomis ir matyti kone visus pasaulio kanalus už dyką - tereikės interneto ryšio ir įsidiegti kurią nors IPTV programėlę.

Pakuotėje taip pat pridedamas patogus valdymo pultas, kuris leis patogiai naviguoti po vykusiai suprogramuotą vartotojo sąsają. Jei norite būti itin išmanus, yra galimybė „H40” valdyti ir išmaniuoju telefonu.

Tam, kad filmų ir turinio niekada nepritruktų pasirūpina itin didelis įvairių vaizdo formatų palaikymas, o jei kuris filmas kada nors nepasileistų, tai išspręsti galite iš „Play Store” parduotuvės atsisiuntę magiškąją „VLC” programėlę. Turinį leisti galėsite tiek iš USB atmintinės, tiek atminties kortelės, o svarbiausia - greito Wi-Fi ac standarto palaikymas leis filmus ar serialus be strigimų transliuoti per „Netflix” ar kitas platformas.

Taigi, galima daryti išvadą, jog „H40”, įvertinus galingus komponentus, palaikomą net 6K raišką bei nedidelę akcijos metu taikomą kainą, yra dėmesio vertas pasiūlymas.

Primename, kad paspaudę šią nuorodą, net 6K raiškos ir 64GB vidinę atmintį palaikantį „H40” TV priedėlį įsigysite vos už 31,45 euro. Siuntimas įskaičiuotas į kainą ir pardavėjas pažada pasirūpinti, kad jums nereikėtų mokėti jokių papildomų mokesčių.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas