„Google“ pasiūlys išskirtinę bendravimo galimybę: nepatikėsite, kokiu būdu netrukus galėsite bendrauti su savo artimaisiais ar draugais

Arnas Balčiūnas

2023-06-10, 13:30

0 komentarų

„Android TV 14 Beta 1“ pristatė įdomią naują funkciją – telefono skambučių palaikymą. Šis papildymas leidžia vartotojams gauti pranešimus apie gaunamus skambučius savo „Android TV“ ir atsakyti į tuos skambučius tiesiogiai per palaikomas programėles.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ pasiūlys išskirtinę bendravimo galimybę: nepatikėsite, kokiu būdu netrukus galėsite bendrauti su savo artimaisiais ar draugais

Pirmojoje „Android TV 14“ beta versijoje taip pat yra keletas kitų funkcijų atnaujinimų, įskaitant HDR valdiklius, energijos valdymo funkcijas ir patobulintą garso įrenginio valdymą.

Telefono skambučių palaikymo įtraukimas į „Android TV 14 Beta 1“ rodo reikšmingą išmaniųjų televizorių galimybių pažangą.

Pasak Mishaalo Rahmano, vartotojai gaus pranešimus apie įeinančius skambučius savo „Android TV“ ekrane, jei bus prisijungę prie savo profilio. Tai leidžia pereiti nuo mėgstamų laidų žiūrėjimo prie atsiliepimo į telefono skambučius nekeičiant įrenginių.

Be tradicinių telefono skambučių, „Android TV“ telefono skambučių palaikymas atveria naujas galimybes rengti vaizdo konferencijas dideliame ekrane. Naudodami palaikomas programas, vartotojai gali atlikti vaizdo skambučius tiesiai iš savo „Android TV“, todėl didesnės grupės ar šeimos gali susiburti prie televizoriaus interaktyviems pokalbiams.

Kita vertus, „Apple“ neseniai paskelbė apie savo planus įtraukti „FaceTime“ į „tvOS 17“ ir „Apple TV 4K“, o tai rodo augančią tendenciją poreikiui, kad televizoriai galėtų būti komunikacijos įrenginiai.

Be telefono skambučių palaikymo, „Android TV 14 Beta 1“ pristato keletą kitų dėmesio vertų atnaujinimų. HDR valdikliai leidžia vartotojams priverstinai nustatyti konkretų HDR formatą arba perjungti į SDR (standartinį dinaminį diapazoną). Tai suteikia žiūrovams galimybę pritaikyti savo HDR patirtį pagal asmenines nuostatas ir televizoriaus galimybes.

Be to, energijos valdymo funkcijos apima energijos režimo perjungimą su įvairiomis parinktimis, leidžiančius vartotojams optimizuoti tinklo naudojimą ir taupyti energiją pagal savo poreikius. Taip pat „Android TV 14“ pagerina garso įrenginių valdymą, susiejimo procesą ir suderinamumą su „Bluetooth“ garso įrenginiais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas