„Samsung“ pristatė įspūdingų savybių televizorius: naujausi bendrovės flagmanai pasiūlys išskirtines TV galimybes

Arnas Balčiūnas

2023-01-06, 16:26

0 komentarų

Las Vegase prasidėjo kasmetinė technologijų paroda CES 2023. Kaip ir įprasta, šio renginio metu technologijų entuziastams pademonstruojamas ne vienas naujas produktas. Parodos metu savo pristatymą surengė ir „Samsung“ atstovai, kurie pasidalino televizorių rinkos naujienomis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ pristatė įspūdingų savybių televizorius: naujausi bendrovės flagmanai pasiūlys išskirtines TV galimybes

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ pristatė naujos kartos QD-OLED televizorius, kurie sudarys 2023 metų liniją. Naujieji produktai turės du variantus, o pirkėjai galės rinktis iš trijų skirtingų dydžių. „Samsung Display“ paskelbė apie flagmaną „Samsung S95C“, o taip pat ir kiek pigesnį – „S90C“ modelį.

Naujieji „Samsung“ televizoriai pasiūlys vartotojams jau įprastas įstrižaines – tai 55 ir 65 colių, tačiau tuo pačiu buvo paskelbta ir apie 77 colių įstrižainės variantą. Teigiama, kad tokio dydžio TV sulaukia vis daugiau pirkėjų dėmesio, todėl nuspręsta pasiūlyti ir tokį variantą.

Abu modeliai pasiūlys naujos kartos „Quantum Dot OLED“ paneles, kurias pagamino „Samsung Display“. Maksimalus ryškumas sieks 2000 nitų, tačiau toks rezultatas gaunamas tik 3 proc. ekrano, o įprastinis 10 proc. lango testas rodo 1500 nitų ryškumą. Nepaisant padidėjusio ryškumo, „Samsung“ teigia, kad jiems pavyko sumažinti energijos sąnaudas, o tai, žinoma, padidins šių televizorių efektyvumą.

Žvelgiant į naujuosius „Samsung S95C“ ir „S90C“ modelius – pagrindinis skirtumas bus pastebimas jų dizaine. „S95C“ pasižymės plonesniu korpusu, kurį pavyko pasiekti pasitelkiant „One Connect Box“ sprendimą. „S90C“ visas jungtis turės nugarėlėje, todėl šio modelio korpusas yra kiek storesnis. Skelbiama, jog abu modeliai pasiūlys 144 Hz atsinaujinimo dažnį, o taip pat ir „Samsung Gaming Hub“ galimybę.

Verta paminėti ir tai, jog naujieji televizoriai tapo pirmaisiais, kurie naudoja OLED paneles, o taip pat turi „AMD FreeSync Premium Pro“ palaikymą su kintančiu atsinaujinimo dažniu ir HDR palaikymu. Tokios savybės turėtų patraukti žaidimų gerbėjų dėmesį.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kiek kainuos naujieji „Samsung“ išmanieji televizoriai. Informacija apie jų pasirodymą prekyboje taip pat paaiškės tik kiek vėliau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas