„Telia“ savo klientams turi dar vieną naujovę: nuo šiol galima mėgautis naujiena, kuri pasiūlys išskirtinį turinį

Pranešimas spaudai

2023-04-03, 09:48

1 komentaras

„Telia Play“ prenumeratoriai Lietuvoje nuo šiol gali mėgautis „discovery+“ turiniu – plačia pasiūla išskirtinių originalių laidų ir serialų gyvenimo būdo, namų, nusikaltimų, nuotykių, mokslo, technologijų ir kitomis temomis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Telia“ savo klientams turi dar vieną naujovę: nuo šiol galima mėgautis naujiena, kuri pasiūlys išskirtinį turinį

„Warner Bros. Discovery“ ir „Telia“ skelbia išplėtusios savo partnerystę, kuri dabar apima ir „discovery+“ – išskirtinę pasaulinę „Warner Bros. Discovery“ realaus gyvenimo pramogų paslaugą specialioje aplinkoje „Telia Play“ televizijoje Lietuvoje. Prenumeratoriai jau gali mėgautis įvairiu „discovery+“ turiniu.

Jamie Cooke, „Warner Bros. Discovery“ generalinis direktorius Vidurio ir Rytų Europai, Baltijos šalims, Artimiesiems Rytams, Viduržemio jūros regionui ir Turkijai, sakė: „Praėjo dveji metai nuo tada, kai visame regione pradėjome diegti „discovery+“ kaip transliacijos paslaugą. Kartu su partnerių pagalba ir toliau stipriname savo skaitmenines pozicijas. Su „Telia“ dirbome jau seniai, tad ilgalaikis bendradarbiavimas bei partnerystė ir atvedė mus iki šio taško. Tai – įsitvirtinusi Lietuvos rinkos žaidėja, todėl labai džiaugiamės, kad „Telia Play“ prenumeratoriai nuo šiol gali mėgautis mūsų puikiu turiniu – nuo originalių „discovery+“ laidų iki visame pasaulyje žinomų franšizių.“

Vitalija Kibildė, „Telia“ televizijos paslaugos vadovė, teigė: „Telia Play“ toliau plėtoja savo strategiją, kurdama geriausią patirtį klientams ir pildydama „Telia Play+“ biblioteką, kurioje turime filmų, serialų, animacijos ir originalaus turinio. Išskirtinis „discovery+“ turinys užpildo visus šiuo metu mūsų dar neištirtus segmentus savo pasiūla – unikaliu realybės, dokumentikos ir kitų žanrų turiniu, kurio laukė mūsų klientai. Siekiame geriausios kokybės ir patrauklaus turinio, tad tikimės, kad „discovery+“ taps kertiniu produktu mūsų sėkmingo augimo kelyje. Džiaugiamės galėdami papildyti savo sėkmingą bendradarbiavimą su „Warner Bros. Discovery“ šia nauja partneryste.“

„Telia Play“ klientai galės rinktis, ką žiūrėti, iš skirtingų „discovery+“ žanrų – nuo nusikaltimų tyrimų iki namų remonto ir realybės šou. Šiuo metu prieinamas „discovery+“ turinys ateinančiomis savaitėmis bus papildytas laidomis ir dokumentika „Mirtis dėl šlovės“, „Playboy“ pasaulio žmogžudystės“, „Trečias nereikalingas“, „90 dienų. Kitas kelias“, „Kepėjų kovos“, „Brolis prieš brolį“, „Antras šansas“, „Ratų asai: svajonių automobilis“ ir daug kitų.

Pagal naująjį susitarimą „Discovery“ televizijos kanalai „Discovery Channel“, „Discovery Science“, „TLC“, „ID“, „Animal Planet“, „HGTV“, „Eurosport 1“ bei „Eurosport 2“ „Telia“ naudotojams ir toliau bus prieinami skirtinguose paslaugų paketuose.

1 komentarų

Afanasijus

Tai gal parašykit ir kiek papildomai tai kainuos,prie jau mokamų interneto,televizijos,modemo nuomos paslaugųir.t.t.jūsų taip gražiai apibūdinama naujovė.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas