Apsipirkinėjate internete? Išbandykite naują žaidimą, kuris leis Jums sutaupyti iki 8 JAV dolerių kasdien

Artūras Nalivaiko

2018-12-27, 01:00 (atnaujinta 2021-06-12, 12:42)

0 komentarų
Apsipirkinėjate internete? Išbandykite naują žaidimą, kuris leis Jums sutaupyti iki 8 JAV dolerių kasdien

Kiniškų internetinių parduotuvių šiai dienai galime rasti ne vieną. Jeigu prieš keletą metų rinkoje buvo žinomi vos keli pardavėjai - tai dabar jų šimtai. Konkurencijai didėjant neįtikėtinais tempais - daugėja ir parduotuvių, kurios siūlo vis kitokius būdus, kurių dėka pirkėjai galėtų sutaupyti. Bene aktyviausiai tokia veikla pirkėjus skatina internetinė parduotuvė „Gearbest“, kuri visai neseniai pristatė naują žaidimą - „Gearbest Money Bag“.

„Gearbest“ žaidimo dėka Jūs kasdien galite sutaupyti iki 8 JAV dolerių savo pirkiniams. Tai reiškia, jog pirkdami daiktą, kuris kainuoja 10 JAV dolerių - Jūs mokėsite vos 2 arba jeigu jis kainuoja dar mažiau - nemokėsite nieko. Siūlome detaliau pažvelgti į šio žaidimo taisykles ir pagrindinius reikalavimus.

Naujasis „Gearbest“ žaidimas yra itin paprastas ir viskas ko Jums reikia, tai turėti parduotuvės programėlę savo išmaniajame telefone. Taigi, norėdami pradėti Jūs turite pasijungti programėlę ir susirasti specialų „Money Bag“ puslapį. Tik patekus į jį - galite iškarto atidaryti pirmąjį savo pinigų krepšį, jog pradėtumėte rinkti virtualius pinigus.

Kaip galima matyti pavyzdyje, Jūs galite surinkti iki 1,92 JAV dolerių, o Jūsų pradinė pinigų suma - 0,14 JAV dolerio. Tai reiškia, kad Jums reikės pasitelkti savo draugų pagalbą, jog surinktumėte likusią pinigų sumą (šiuo atveju - 1,78 JAV dolerio). Norėdami tai padaryti Jūs turite pasidalinti savo pinigų krepšio nuoroda su draugais, o tai padaryti galite pasitelkę „Facebook“, „WhatsApp“, „Twitter“ ar „Messenger“ aplikacijas.

Vertėtų atkreipti dėmesį ir į tai, jog surinkti nurodytai pinigų sumai Jūs turite 72 valandas, nes praėjus šiam laikotarpui - Jūsų nuoroda bus panaikinta. Tiesa, jeigu nepavyks to padaryti - nereikėtų nusiminti. Vos tik praėjus nustatytoms 72 valandoms Jūs galėsite susikurti naują nuorodą ir bandyti surinkti galimai dar didesnę virtualių „Gearbest“ pinigų sumą.

Taigi, norint surinkti savo pinigų krepšį - pravartu turėti ir draugų, kurie Jums padės tai padaryti. Pravartu žinoti ir tai, jog padedami draugų Jūs galėsite surinkti ne vieną „Money Bag“, o tai yra ypatingai naudinga siekiant surinkti kuo didesnę virtualių „Gearbest“ pinigų sumą. Verta paminėti ir tai, jog naujai užsiregistravę parduotuvės nariai, kurie tai padarys per Jūsų nuorodą, padės Jums uždirbti papildomai, renkant komisinius.

Nemanote, kad tai yra naudinga? Paimkime paprastą pavyzdį. Dabar internetinėje parduotuvėje vyksta akcija „Alfawise A9 Sports“ ausinukams, kurių standartinė kaina siekia 17,07 JAV dolerių, tačiau dabar juos galima įsigyti už 12,99. Dar jeigu panaudosite nuolaidos kodą GBOBCE0088 - gausite papildomą 3,40 JAV dolerių nuolaidą. Dar pridėkime 8 JAV dolerius, kuriuos galite surinkti iš „Gearbest Money Bag“ ir už šiuos ausinukus Jums reikės mokėti tik 1,59 JAV dolerio.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas