„Call of Duty: Warzone“ laukia rimti pokyčiai: pristatytas naujasis žaidimo žemėlapis

„Call of Duty: Warzone“ laukia rimti pokyčiai: pristatytas naujasis žaidimo žemėlapis

Nuo pat pasirodymo pernai kovą „CoD: Warzone“ tapo vienu iš populiariausių internetinių projektų, tačiau visą laiką veiksmas vyko viename žemėlapyje „Verdansk“, bet panašu, kad viskas greitu metu pasikeis, nes jau greitai bus pridėtas visiškai naujas regionas - „Caldera“. Žaidimas po mažu ruošiasi didžiausiam per savo istoriją pokyčiui, kuris pažymės bendrą „Warzone“ ir „Vanguard“ pirmojo sezono pradžią. Jau kurį laiką sklandė kalbos, kad kartu su „Vanguard“ milžiniškų permainų sulauks ir populiarusis „battle royale“ žanro atstovas ir vakar tai buvo pagaliau patvirtinta.

„Activision“ pagaliau pademonstravo „Caldera“ visu gražumu: pristatytos pagrindinės lokacijos, kraštovaizdis, tematika ir t.t.. Panašu, kad studija nusprendė pilnai žaidimą suderinti su „Warzone“, nes šį kartą veiksmas kelsis į Ramiojo vandenyno salyną, kuri, bent jau iš pirmo žvilgsnio, bus panašaus dydžio kaip ir daugelio jau mintinai žinomas „Verdansk“. To tikrai pakaks nemažam laikui prikaustyti ištikimiausių fanų dėmesį, kurie jau dabar gali pradėti planuoti galimas nusileidimo vietas.

Savaime suprantama, kad kartu su naujuoju žemėlapiu, „Warzone“ taip pat sulauks daugybės naujovių iš „Vanguard“ pusės, tai yra ginklų, kosmetinių pagrąžinimų ir t.t., tačiau tuo nebus apsiribota. Iš žaismo perspektyvos, tai naujovių taip pat netrūks, nes, pavyzdžiui, nuo šio atnaujinimo visi laimėję „Gulag“ kovas grįš atgal į pagrindinį žemėlapį su pastarajame režime naudotu arsenalu. Galbūt tai išspręs jau ilgai nusistovėjusią problemą, kai po „Gulag“ sugrįžti tik su paprasčiausiu pistoletu ir artėjant mačo pabaigai tai tampa paprasčiausia mirties bausme.

Naujasis bendras abiejų žaidimų sezonas, kartu su naujuoju „Caldera“ žemėlapiu startuos jau gruodžio 8-ą dieną. Užkietėjusiems „Warzone“ žaidėjams tai tikrai turėtų būti gaivaus oro gūsis, o naujiems (jei tokių dar yra) arba planuojantiems sugrįžimą, tai dar viena proga tai padaryti. Daugiau informacijos kūrėjai apie būsimus pokyčius pristatys artėjant sezono pradžiai.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas