Dar vieno ambicingo žaidimo reiks palaukti ilgiau: „Suicide Squad” yra nukeliamas į kitus metus

Rokas Gaidys

2022-03-24, 10:15

0 komentarų
Dar vieno ambicingo žaidimo reiks palaukti ilgiau: „Suicide Squad” yra nukeliamas į kitus metus

Jau kelerius metus iš eilės „Rocksteady Studios” nėra pristačiusi kažkokio rimtesnio projekto, nes paskutinis iš jų, tai yra „Arkham Knight VR” pasirodė dar 2016-aisiais. Savaime suprantama, kad prieš pora metų netikėtai pristatytas „Suicide Squad: Kill the Justice League” iš karto susilaukė nemažo susidomėjimo, o viską dar labiau pasaldino faktas, kad jis pasirodys jau ganėtinai greitai, tai yra šiais metais. Tačiau panašu, kad viskas tame fronte nėra taip gerai, nes studija oficialiai pranešė, kad žaidimas šiais metais vis dėl to nebepasirodys.

Šia žinia pirmiausiai pasidalino vienas iš studijos įkūrėjų Sefton Hill, kuris teigia, kad dabar žaidimo išleidimo data yra jau ateinančių metų pavasaris, tačiau tikslesnės informacijos nepateikė. Tai reiškia, kad net pagal pačias optimistiškiausias prognozes, projekto reikės laukti daugiau nei metus. Aišku, kad tai buvo galima nuspėti iš anksto, nes dar prieš kurį laiką pasirodė kalbos, jog patys franšizės savininkai „Warner Bros.” nukėlė projektą, bet tik vakar pasirodė pirmoji oficiali informacija. Primenu, jog paskutinis rimtas „Rocksteady Studios” žaidimas „Arkham Knight” buvo išleistas dar 2015-aisias.

Aišku, kad tai yra šiek tiek nuviliančios naujienos visiems „DC” visatos žaidimų gerbėjams, tačiau tai nėra visiškas netikėtumas. Kita vertus, jau spalio 25-ą pasirodo kitas panašaus pobūdžio projektas „Gotham Knights”, kuriame bus suteikiama galimybė įsikūnyti į ne vieną šios populiariosios visatos veikėją. Šioje situacijoje galima išžvelgti ir akivaizdų komercinį sprendimą, nes pastarasis žaidimas, kartu su „Suicide Squad: Kill the Justice League” būtų nepadėjęs nei vieniems, nei kitiems pardavimuose.

Suicide Squad: Kill the Justice League” planuojama išleidimo data yra 2023-iųjų pavasaris. Pirminiais duomenimis, žaidimas bus prieinamas asmeninių kompiuterių, „PlayStation 5” bei „Xbox Series” konsolių savininkams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas