„Epic Games“ pateikė neįtikėtiną pasiūlymą: tik šią savaitę – galimybė parsisiųsti „Guardians of the Galaxy“ neišleidžiant nė cento

Tomas Eidukevičius

2024-01-05, 13:01 (atnaujinta 2024-01-06, 21:44)

0 komentarų

Konkurencija žaidimų rinkoje yra didžiulė, tačiau ji vyksta ne tik tarp jų kūrėjų, tačiau ir žaidimus pardavinėjančių parduotuvių Dabar fantastišką pasiūlymą žaidimų gerbėjams pateikia „Epic Games“.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Epic Games“ pateikė neįtikėtiną pasiūlymą: tik šią savaitę – galimybė parsisiųsti „Guardians of the Galaxy“ neišleidžiant nė cento

Žaidimų gerbėjai turėtų suklusti – „Epic Games“ parduotuvėje baigėsi šventinis dovanų festivalis, o gerbėjus nuspręsta nustebinti pateikiant puikų pasiūlymą. Paskutinės „Epic“ žaidimų parduotuvės dovana – „Guardians of the Galaxy“ žaidimas, kurį sukūrė „Eidos-Montreal“.

Verta pastebėti, kad tai yra pirmas kartas, kuomet AAA kategorijai priskiriamas žaidimas yra nemokamas, o jį parsisiųsti galima iki šios savaitės pabaigos. Norėdami gauti šį žaidimą neišleisdami nė cento – spauskite čia. Tai padaryti galima iki sausio 11 dienos.

„Guardians of the Galaxy" žaidime jūs prisijungsite prie herojų komandos iš „Star-Lord“ perspektyvos, kuris veda globėjus per kosmosą, kad savaip išgelbėtų jį nuo nelaimės. 2021 metais išleistas žaidimas yra pelnęs ne vieną apdovanojimą bei sulaukęs nemažai pagyrų dėl muzikos pasirinkimo, išsiskiriančiu 80-ųjų hitais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas