„Epic Games“ pateikė neįtikėtiną pasiūlymą: tik šią savaitę – galimybė parsisiųsti „Guardians of the Galaxy“ neišleidžiant nė cento

Arnas Balčiūnas

2024-01-05, 13:01 (atnaujinta 2024-01-06, 21:44)

0 komentarų

Konkurencija žaidimų rinkoje yra didžiulė, tačiau ji vyksta ne tik tarp jų kūrėjų, tačiau ir žaidimus pardavinėjančių parduotuvių Dabar fantastišką pasiūlymą žaidimų gerbėjams pateikia „Epic Games“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Epic Games“ pateikė neįtikėtiną pasiūlymą: tik šią savaitę – galimybė parsisiųsti „Guardians of the Galaxy“ neišleidžiant nė cento

Žaidimų gerbėjai turėtų suklusti – „Epic Games“ parduotuvėje baigėsi šventinis dovanų festivalis, o gerbėjus nuspręsta nustebinti pateikiant puikų pasiūlymą. Paskutinės „Epic“ žaidimų parduotuvės dovana – „Guardians of the Galaxy“ žaidimas, kurį sukūrė „Eidos-Montreal“.

Verta pastebėti, kad tai yra pirmas kartas, kuomet AAA kategorijai priskiriamas žaidimas yra nemokamas, o jį parsisiųsti galima iki šios savaitės pabaigos. Norėdami gauti šį žaidimą neišleisdami nė cento – spauskite čia. Tai padaryti galima iki sausio 11 dienos.

„Guardians of the Galaxy" žaidime jūs prisijungsite prie herojų komandos iš „Star-Lord“ perspektyvos, kuris veda globėjus per kosmosą, kad savaip išgelbėtų jį nuo nelaimės. 2021 metais išleistas žaidimas yra pelnęs ne vieną apdovanojimą bei sulaukęs nemažai pagyrų dėl muzikos pasirinkimo, išsiskiriančiu 80-ųjų hitais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas