„Fortnite“ fiksuoja rekordinius rezultatus: naujausias žaidimo sezonas sutraukė kosminį kiekį žaidėjų, tokio susidomėjimo dar nėra buvę

Lukas Snarskis

2023-11-07, 07:46

0 komentarų

Niekam tikriausiai ne paslaptis, jog „Fortnite“ yra vienas populiariausių žaidimų. 2017 metais pristatytas „Battle Royale“ režimas užkariavo žaidimų gerbėjų širdis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Fortnite“ fiksuoja rekordinius rezultatus: naujausias žaidimo sezonas sutraukė kosminį kiekį žaidėjų, tokio susidomėjimo dar nėra buvę

„Fortnite“ populiarumas pastaruoju metu buvo kiek prislopęs, tačiau praėjusį savaitgalį „Epic Games“ užfiksavo stulbinančius rezultatus. Kaip žinia, praėjusį penktadienį debiutavo „Chapter 4 Season OG“, kuris sugrąžino visus žaidėjus į pirmąjį žaidimo žemėlapį.

Sugrįžimas į ankstyvąsias žaidimo dienas davė vaisių. „Epic Games“ užfiksavo rekordinius rezultatus, kuriuos būtų galima paaiškinti daugelio žaidėjų nostalgija ir noru prisiminti kaip „Fortnite“ atrodė pačioje pradžioje. Praėjusį sekmadienį buvo užfiksuotas rekordas.

Praėjusį sekmadienį, lapkričio 4 dieną, žaisdami „Fortnite“ praleido net 102 mln. valandų, o tokį rezultatą užfiksuoti padėjo daugiau nei 44,7 mln. žaidėjų. Neoficialiais duomenimis, „Epic Games“ užfiksavo ir dar vieną rekordą – daugiausiai prisijungusių vartotojų vienu metu.

„Fortnite.GG“ teigimu, praėjusį šeštadienį prie žaidimo buvo prisijungę net 6 172 468 žaidėjai, kas yra naujas „Fortnite“ rekordas. Tiesa, visi šie vartotojai prie žaidimo serverių buvo prisijungę vienu metu.

Priminsime, jog „Season OG“ atnaujinimas skirtas ne tik pirmajam „Fortnite“ žemėlapiui prisiminti. Sezono metu „Epic Games“ taip pat ketina pridėti senesnių žaidimo ginklų, daiktų ir transporto priemonių. Visi šie atnaujinimai žaidimą turėtų pasiekti palaipsniui, o įvairūs atnaujinimai planuojami artimiausiomis dienomis.

Toks milžiniškas susidomėjimas naujuoju „Fortnite“ sezonu yra puikios naujienos „Epic Games“, kuriai kažko tokio reikėjo kaip gryno oro gūsio. Verta prisiminti, jog bendrovė neseniai buvo priversta atleisti daugiau nei 16 proc. savo darbuotojų. Negana to, žaidimo kūrėjai turės susimokėti daugiau nei 500 mln. eurų baudą už Vaikų privatumo internete apsaugos įstatymo (angl. COPPA) pažeidimus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas