„Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition“ sulaukė pirmojo rimto sisteminio atnaujinimo, tačiau buvo nukelta fizinių kopijų išleidimo data

Rokas Gaidys

2021-12-01, 10:45 (atnaujinta 2021-12-02, 01:08)

3 komentarai (-ų)
„Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition“ sulaukė pirmojo rimto sisteminio atnaujinimo, tačiau buvo nukelta fizinių kopijų išleidimo data

Prieš kelias savaites „Rockstar Games“ išleido senesnių „Grand Theft Auto“, tiksliau, „PlayStation 2“ ir originaliojo „Xbox“ laikais pasirodžiusių, dalių atnaujintas žaidimų versijas - „The Definitive Edition“, kurios nebuvo labai palankiai priimtos beveik iš visų. Pagrindinė to problema yra sisteminės klaidos ir ganėtinai kvailai atrodantys veikėjų modeliai, tačiau studija, kuri suprato, kad su tuo nepraslys, paskutiniu metu intensyviai dirba prie to, kad dabartinė trilogija bent jau neatrodytų taip absurdiškai.

Nuo pat pasirodymo datos po mažu yra išleidžiami atnaujinimai, kurie pagerina žaidimo kokybę bent jau iš techninės pusės, o vakar buvo pridėta daugiau nei šimtas pataisymų visoje trilogijoje. Buvo net sugrąžinti originalūs „Vice City“ ir „GTA 3“ meniu garsai, sutvarkytas nerealistiškai atrodantis lietus, staiga dingstantys tiltai ar net pridėtas rūkas, kuris dabar neleidžia matyti viso žemėlapio iš aukščiausio žaidimo taško. Visus atliktus remonto darbus galite rasti „čia“.

Tiesa, visi tie kurie galvoja, kad tai galės išbandyti jau gruodžio 7-ą dieną savo fizinėse žaidimo kopijose, tai deja, bet turiu nemalonių žinių, nes jų išleidimo data yra nustumiama į gruodžio 17-ą. Šia žinia pirmiausia pasidalino patys „Rockstar Games“ savo „Twitter“ paskyroje. Gal ir gaila, tačiau „Nintendo Switch“ savininkams yra dar liūdniau, nes šioms konsolėms „Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition“ skirta versija pasirodys tik kitų metų pradžioje.

Visi atnaujinimai bei fizinių kopijų išleidimo datos nukėlimas reiškia, kad studija bent jau bando apsisaugoti nuo lapkričio pradžioje patirto fiasko, kai konsolių bei „Rockstar Games“ internetinėje parduotuvėje pasirodęs žaidimas buvo priimtas ypač neigiamai, nes net ir dabar „Metacritic“ platformoje jis renka vos 0.5 balo iš 10-ies galimų (iš vartotojų pusės). Trumpai tariant, studija dar turi prie ko padirbėti ir reikia tikėtis, kad greitu metu vis norintys galės džiaugtis atšlifuota iki smulkmenų „Grand Theft Auto“ trilogija.

3 komentarų

Rokas Gaidys

Tai faktas, kad galėjo ir labiau pasistengti, nes kaip suprantu čia buvo padaryta iš mobiliųjų port'o ar kartu su juo kurta, kur viskas gal ir būtų atrodę neblogai :/

:/

Rockstar pom ant pastangu,jiem svarbu parduot, moderiai stengiasi labiau, o čia belakaip padare ir px gerai bus

Vitoldas

Nežinau, bet bent jau man atrodo, kad tikrasis definitve turėtų būti kur kas rimtesnis, o ne paprasčiausias grafikų patobulinimas. Veikėjai atrodo kvailai, mašinų ir žmonių fizikos išliko senosios, nors galėjo ir ten šiek tiek prikišti rankas ir patobulinti.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas