„Halo Infinite“ žaidėjai sulaukė netikėtos naujienos: kai kurie iš jų nebegalės mėgautis šiuo žaidimu

MiTech.lt

2023-03-26, 07:25

0 komentarų

„Halo Infinite“ oficialiai reikalauja 4 GB VRAM atminties, tai patvirtino „Microsoft“ ir „343 Industries“ 2021 metais ir nuo to laiko tai nepasikeitė. Tie patys reikalavimai minimi ir „Microsoft“ parduotuvėje. Tačiau „Steam“ žaidėjai šios informacijos oficialiame specifikacijų sąraše neras.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Halo Infinite“ žaidėjai sulaukė netikėtos naujienos: kai kurie iš jų nebegalės mėgautis šiuo žaidimu

Nereikia nė sakyti, kad kai kurie žaidėjai įsidiegė žaidimą nežinodami apie šiuos reikalavimus. Jie kaip minimalų reikalavimą mato GTX 1050 Ti arba GTX 1060, tačiau pastarąją galima įsigyti ir su 3 GB VRAM. Pasirodo, prieš mėnesį išleistame 3 sezono atnaujinime 3 GB vaizdo plokštės nebuvo visiškai užblokuotos. Daugelis žaidėjų vis dar galėjo paleisti „Halo Infinite“, nors buvo rodomos klaidos. Ypač daug naudotojų teigė, kad GTX 1060 3GB visai neblogai veikė esant žemiems nustatymams.

Deja, paleisti „Halo Infinite Season 3“ su 3 GB VRAM nebeįmanoma, žaidimas tiesiog neįsijungia. Tai reiškia, kad oficialių reikalavimų nebereikėtų laikyti rekomendacija, šio reikalavimo nebeįmanoma apeiti. Žinoma, nuo naujojo pataisymo išleidimo praėjo tik savaitė, tad gal kas nors galiausiai ras būdą kaip žaidimą naudoti su 3 GB VRAM.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas