Ką naujo pasiūlys „Horizon: Forbidden West“? Žaidimo kūrėjai pasidalino savo įžvalgomis

Rokas Gaidys

2021-10-26, 13:40

0 komentarų
Ką naujo pasiūlys „Horizon: Forbidden West“? Žaidimo kūrėjai pasidalino savo įžvalgomis

Ateinančių metų „PlayStation“ savininkai turėtų laukti su nekantrumu, nes kitais metais planuojami išleisti žaidimų tęsiniai tikrai nėra eiliniai. Žinoma, kad sąrašo viršuje yra „God of War: Ragnarok“ ar „Gran Turismo 7“, tačiau „Guerilla Games“ žada nenusileisti jiems su savo naujausiu projektu „Horizon: Forbidden West“. Vakar studija pasidalino naujais vaizdais savo „Twitter“ platformoje, o tuo tarpu plačiau apie visa tai yra papasakota „PlayStation“ tinklaraštyje.

Panašu, kad žaidimas suteiks daugiau pasirinkimo laisvės patiems žaidėjams ir nebus toks statiškas kaip jo pirmtakas, o prie to prisidės daugybė naujų pagrindinės herojės Aloy galimybių, kurios „Horizon“ kovas perkels į visiškai naują lygį. „Zero Dawn“ pagrindinis daugelio pasirinkimas buvo paprasčiausias lankas ir žinoma, kad jis sugrįš ir antrojoje dalyje, tačiau be jo bus pridėta daugybė kitų opcijų kaip nugalėti milžiniškas mašinas, kurias progresuojant žaidime bus galima tobulinti.

Būtent čia tikriausiai ir bus daugiausiai pokyčių, nes kiekvienas ginklas, kiekvieni šarvai turės savuosius privalumus, mod‘us ir net atskirus įgūdžius, kuriuos žaidėjams reiks išmokti progresuojant. Vienas iš jų „Resonator Blast“, kuri artimoje kovoje Aloy leis kaupti energiją, kurią vėliau herojė galės iššauti į priešus. Tinklaraštyje taip pat rašoma apie kitus įrankius, tai yra apie iš „Sekiro: Shadows Die Twice“ pasisavintą gervę ar „Zelda: Breath of the Wild“ pasiskolintą skraidyklę.

Kūrėjai „Horizon: Forbiden West“ planavo išleisti dar šių metų pabaigoje, bet galų gale nukėlė į kitų metų vasarį. Kaip šiam žaidimui seksis nėra aišku, nes 2022-ųjų vasaris bus ypač palankus „RPG“ žanro mėgėjams („Elden Ring“, „Dying Light 2“) ir ar jis nenublanks dėl savo „PlayStation“ išskirtinumo sunku pasakyti. Plačiau apie žaidimą galite pasiskaityti oficialiame „PlayStation“ tinklaraštyje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas