Ką naujo pasiūlys „Overwatch 2“, palyginus su jo pirmtaku? Laukia dideli pokyčiai

Rokas Gaidys

2021-02-23, 12:40 (atnaujinta 2021-04-27, 00:44)

0 komentarų
Ką naujo pasiūlys „Overwatch 2“, palyginus su jo pirmtaku? Laukia dideli pokyčiai

Dar 2019 pirmą kartą buvo pristatytas turbūt didžiausias „Blizzard“ ateities projektas, tačiau apie jį vis dar nėra žinoma daug. Šį savaitgalį kūrėjai pagaliau suteikė daugiau informacijos apie būsimąją 2016-ųjų hito „Overwatch“ pamainą, bet tikslios išleidimo datos dar nenurodė. Pirminiais duomenimis, šiais metais jis tikrai nepasirodys, bet viskas nėra taip blogai, nes pagaliau buvo suteikta galimybė pamatyti kaip vis dėl to „Overwatch 2“ atrodys.

Pirmiausia, prie dabar esančių žemėlapių bus pridėti dar du nauji, tai yra Roma ir Niujorkas. Pastarasis bus dabarties laikų ir praeities mišinys, nes greta Didžiosios Centrinės Stoties bus galima išvysti ir picerijų bei kavinių. Žinoma, kad ten bus galima rasti ir fantastinių vietų, nes vis dėl to tai yra neatskiriama „Overwatch“ dalis. Panašiai bus ir su Roma, nes šiame žemėlapyje be Koliziejaus ar kokios kitos romėnų architektūros bus galima išvysti ir modernų futbolo stadioną. Savaime suprantama, kad ateityje kūrėjai parodys ir daugiau detalių ir papildomų žemėlapių.

Kitas svarbus aspektas yra herojų/čempionų vizualiniai atnaujinimai. Dar iš seniau buvo žinoma, kad „Genji“, „Lucio“, „Mai“, „Mercy“, „Reinhardt“, „Tracer“, ir „Winston“ bus vizualiai atnaujinti, bet savaitgalį buvo parodyta ir dar kelių veikėjų atsinaujinta išvaizda. Taip pat žaidimą papildys ir naujokė „Saujorn“, kuri kaip kūrėjai teigia, yra jų favoritė ir gali ištirpdyti priešų gyvybes akimirksniu. Be to bus pridėta naujų misijų visiems herojams, kurias bus galima vykdyti individualiai arba su draugais- tai labiausiai aktualu tiems, kurie labiau mėgsta „PvE“, o ne nuolatos kovoti su kitais žaidėjais. Čia ir bus keliami čempionų lygiai, talentai ir t.t., kurie skirsis atsižvelgiant į jų klasę.

Taip pat atsiras daugiau priešų „PvE“ režime, kurie skirsis kiekvienoje misijoje. 2019-ųjų klipe pristatytieji tikrai neatrodė labai įspūdingai, bet dabar panašu, kad nuo tada buvo nueitas ilgas kelias. Pirmiausia, jie bus agresyvesni ir geriau reaguos į aplinką arba žaidėjų veiksmus. „AI“ strategija keisis nuo to kaip patys žaidėjai šaudys ir kokius ginklus naudos. Kiekvienas priešas turės silpnąsias vietas, kurios kartais bus akivaizdžios arba sunkiai pastebimos plika akimi. Žodžiu, naujieji „Blizzard“ priešai bus stipresni, greitesni ir apskritai geresni naujajame „Overwatch 2“.

Šiuo metu nėra žinoma „Overwatch 2“ išleidimo data, bet pirminiais duomenimis tai tikrai nebus šiemet. Nėra net aišku kada pasirodys ir beta versija, tačiau kūrėjai vis dėl to parodė kaip atrodys naujausias jų projektas ir dabar reikia tikėtis, kad juo bus galima džiaugtis jau kitais metais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas