Kontraversiškiausias 2019 metų žaidimas sulauks tęsinio: pasirodė pirmosios kalbos

Rokas Gaidys

2021-08-30, 16:30

0 komentarų
Kontraversiškiausias 2019 metų žaidimas sulauks tęsinio: pasirodė pirmosios kalbos

Kalbos, tiksliau, spekuliacijos, susijusios su naujuoju „Kojima Productions“ projektu, internete netyla nuo pat „Death Stranding“ pasirodymo. Yra net manančių, kad Hideo Kojima atsiribos nuo „PlayStation“ ir kurs tik „Xbox“ konsolėms skirtą ekskliuzyvą, tačiau niekas iki šiol dar nebuvo oficialiai patvirtinta. Dabar net galima tikėtis, kad paskutinis jo projektas greičiausiai sulauks tęsinio, nes būtent taip teigia pagrindinį žaidimo herojų įkūnijęs Norman Reedus.

Po vieno iš „Vaikštantys numirėliai“ vienuolikto sezono filmavimų, N. Reedus užsiminė, kad „Death Stranding 2“ yra kuriamas arba bent jau jis mano, kad taip gali būti. Pasak jo, jau dabar vyksta derybos ir jis vėl įkūnys pagrindinį žaidimo herojų Sam Porter. Atsižvelgiant į jo komentarus apie dar net nepasirašytą oficialų kontraktą su „Kojima Productions“, galima teigti, kad projektas dar yra toli gražu nuo oficialaus pristatymo, o ką jau kalbėti apie galimą išleidimo datą.

Tikriausiai visi įrodymai ir užuominos apie žaidimo tęsinį pasirodys naujausioje jo versijoje „Death Stranding: Director‘s Cut“. Joje bus nemažai naujo turinio, naujų istorijos misijų, kurios daugiau dėmesio skirs kovoms (kas tikrai yra sveikintina). Praėjusią savaitę pasirodęs pristatomasis klipas tarsi davė kelias užuominas į tęsinį, tačiau iki rugsėjo 24-osios (oficialios „Director‘s Cut“ pasirodymo datos) visa tai ir liks spekuliacijomis.

Naujienos apie naujausią „Kojima Productions“ projektą, kuris panašu, kad bus „Death Stranding“ tęsinys daugeliui turėtų sukelti dvejopus jausmus. Vieni jį vadina šedevru, tačiau kiti teigia, kad jis yra paprasčiausiai nepažaidžiamas – nuomonės čia tikrai išsiskiria. Dar kiti teigia, kad net pats Kojima nenorės pratęsti istorijos nuo ten, kur užbaigė. Visko čia dar gali būti, tačiau žinant Hideo Kojima genialumą, galima teigti, kad jis dar ras būdų kaip nustebinti su „Death Stranding: Director‘s Cut“ ir tuo, kas ruošiama jau po jo.

„Death Stranding: Director's Cut“ prekyboje pasirodo rugsėjo 24-ą ir bus prieinamas „PlayStation“ konsolėse

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas