Laukti liko nedaug: kitą savaitę bus oficialiai pristatytas „Battlefield 6”

Rokas Gaidys

2021-06-02, 10:30

0 komentarų
Laukti liko nedaug: kitą savaitę bus oficialiai pristatytas „Battlefield 6”

Turbūt kurį laiką daugelis puikiai žinojo, kad dar šiais metais pasirodys nauja populiarios šaudyklės „Battlefield“ dalis, o daugelis vaizdo žaidimų industrijos atstovų teigė, kad jos pristatymas įvyks dar gegužės pabaigoje ar birželio pradžioje. Jie iš dalies kaip ir buvo teisūs, nes naujasis „DICE“ ir „Electronic Arts“ žaidimas bus pristatytas jau ateinančią savaitę.

Kūrėjai pasidalino trumpu klipu savo socialinių tinklų paskyrose, kuriose buvo paskelbta tiksli data ir laikas, kada pagaliau bus pristatytas „Battlefield 6“. Jau po savaitės, tai yra 17 valandą Lietuvos laiku ištikimiausi šios šaudyklės fanai galės išvysti, ką naujo ir įdomaus pasiūlys naujoji „Battlefield“ dalis. Pačiame klipe nebuvo pateikta daug informacijos apie patį žaidimą. Šiuo metu sklando kalbos, kad šį kartą istorija nukels į netolimą ateitį ir pats pristatymas tarsi ir tai parodo. Tiesa, dabar net nėra pateiktas tikslus pačio žaidimo pavadinimas, o prieš kurį laiką buvo net spėliojama ar ši šaudyklė ir vadinsis „Battlefield 6“.

Taip pat, patys kūrėjai pranešė, kad tai bus vienas iš ambicingiausių visų laikų „Electronic Arts“ projektų. Šiuo metu net sklando kalbos apie 128 žaidėjų internetinius režimus ar net, kad nebus solo arba istorijos misijų. Kiti teigia, kad „Battlefield 6“ kovų metu bus galima dar labiau niokoti aplinką nei tai buvo leidžiama ankstesnėse žaidimo versijose. Pasak jų tiek patys žaidėjai, tiek gamtos stichijos galės suniokoti ištisus miestus.

Šiuo metu visa ši informacija išlieka tik gandų formoje, bet jau kitą savaitę greičiausiai bus parodytas pirmasis oficialus pristatomasis „Battlefield“ klipas ir bus galima pamatyti ar taip bus iš tikrųjų ar vis dėl to ekspertai ir fanai suklydo. Tuo tarpu visi laukiantys naujausios dalies gali bent truputį palengvinti tą laukimą šiomis „DICE“ ir „Electronic Arts“ šaudyklėmis.

„Battlefield 6“ šiuo metu yra kuriamas asmeniniams kompiuteriams, „PlayStation“ ir „Xbox“ konsolėms.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas