„League of Legends“ eksperimentas pavyko: sukūrė geriausiai įvertintą „Netflix“ serialą

Rokas Gaidys

2021-11-22, 12:00 (atnaujinta 2023-02-06, 10:59)

0 komentarų
„League of Legends“ eksperimentas pavyko: sukūrė geriausiai įvertintą „Netflix“ serialą

Dar lapkričio pradžioje „Netflix“ platformoje debiutavęs „Arcane“ yra viena iš maloniausių, su vaizdo žaidimais susijusių, staigmenų šiais metais. Šiuo metu šis serialas platformoje yra antras pagal populiarumą po pasaulinio hito „Squid Game“, o keletą dienų buvo nurungtas net ir jis. Sėkmė, kurios tikrai daugelis neprognozavo greičiausiai paveikė net pačius „League of Legends“ kūrėjus „Riot Games“, kurie vakar pranešė, kad bus ir antrasis „Arcane“ sezonas.

„League of Legends“ visata yra milžiniška, o seriale buvo pademonstruota tik labai nedidelė dalis to, ką žaidimas gali pasiūlyti, tačiau panašu, kad to pilnai pakako žiūrovams. Šiuo metu projektas dalinasi pirmąja vieta „IMDb“ reitinge su pasauliniu hitu „Bręstantis Blogis“, tai yra portalo lankytojai vidutiniškai skyrė 9.4 balo iš 10-ies galimų. Žinoma, kad laikui bėgant šis vertinimas suprastės, tačiau tai vis tiek nuteikia pozityviai, nes nei vienas vaizdo žaidimų filmas ar serialas dar nėra demonstravęs bent kažkiek panašių rezultatų.

Pokyčiai jaučiami ir pačiame „League of Legends“ žaidime, nes serialo veikėja „Vi“ taip pat yra ir jame, o jos pasirinkimo dažnis mačuose padidėjo net penkis kartus, tai yra iš 3,35 proc. į sunkiai suprantamus 15-ka procentų. Tiesa, tai nereiškia, kad gavus ją į savo komandą reikėtų pulti džiaugtis, nes su ja nėra laimima taip dažnai, tai yra vos 34 procentus mačų. Panaši situacija yra ir su kitais serialo herojais „Jayce“, „Caitlyn“, „Jinx“ ar „Viktor“ – jų populiarumas taip pat ženkliai išaugo tarp 150-ies galimų čempionų.

Savaitgalį vykusiame „RiotX Arcane“ renginyje, kuris pastarosiomis savaitėmis yra skirtas naujų serialo serijų pristatymui buvo pranešta, kad jau dabar yra kuriamas antrasis „Arcane“ sezonas. Daugelis tikriausiai manė, kad visas veiksmas greičiausiai persikels į kurį nors kitą „League of Legends“ regioną, tačiau iš trumpo klipo yra akivaizdu, kad viskas bus tęsiama po paskutiniojo serialo epizodo „The Monster You Created“, kuris bent jau dabar yra vertinamas nesuprantamais 9.9 balo „IMDb“ platformoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas