„Microsoft“ nusprendė gerokai paišlaidauti: skelbiama apie „Activision Blizzard“ įsigijimą

MiTech.lt

2022-01-20, 09:15 (atnaujinta 2023-02-10, 16:25)

0 komentarų
„Microsoft“ nusprendė gerokai paišlaidauti: skelbiama apie „Activision Blizzard“ įsigijimą

„Microsoft“ paskelbė, kad ketina įsigyti „Activision Blizzard“ už 68,7 mlrd. JAV dolerių. Šis sandoris į „Microsoft Gaming“ šeimą įtrauktų „Blizzard“, „Treyarch“, „Infinity Ward“, „Raven Software“, „Toys for Bob“, „Beenox“ ir „High Moon Studios“, o tai žymiai padidins „Microsoft“ žaidimų grupės galią.

Nors „Microsoft“ ir įsigyja „Activision Blizzard“, bet „Microsoft“ ir „Activision Blizzard“ veiks atskirai net pasibaigus sandoriui, o „Activision Blizzard“ bus tiesiogiai pavaldūs „Microsoft Gaming“ generaliniam direktoriui Phil Spencer.

Pasibaigus šiam sandoriui, „Microsoft“ planuoja įtraukti daugybę „Activision Blizzard“ žaidimų į „Xbox Game Pass“ ir „PC Game Pass“, taip smarkiai praplėsdama prenumeratos paslaugų žaidimų katalogą.

„Activision Blizzard“ yra „Call of Duty“, „Warcraft“, „Candy Crush“, „Tony Hawk“, „Diablo“, „Overwatch“, „Spyro“, „Hearthstone“, „Guitar Hero“, „Crash Bandicoot“, „StarCraft“ ir daug kitų žaidimų kūrėjai. Šis įsigijimas bus didžiulis postūmis „Microsoft“ ir „Xbox“, tačiau tik tuo atveju, jei reguliavimo institucijos patvirtins sandorį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas