Naujausia vaizdo žaidimų koloboracija „Fortnite x Balenciaga“: drabužių kaina privers išsižioti

Naujausia vaizdo žaidimų koloboracija „Fortnite x Balenciaga“: drabužių kaina privers išsižioti

Kam jau kam, bet „Fortnite“ bendradarbiavimo su įvairiausiais vaizdo žaidimais ar net populiariais prekės ženklais tikrai nestinga. Nuo pat 2017 šis projektas pasižymi tuo, kad net ir kitos populiarios franšizės čia labai aktyviai reklamuojasi, o naujausia jų koloboracija kai kuriems gali net sukelti nuostabą. Vienas iš žinomesnių drabužių gamintojų „Balenciaga“ sukūrė „Fortnite“ rūbų seriją.

Jau nuo savaitės pradžios žaidime galima pasipuošti įvairiausiais „Balenciaga“ dizainerių kurtais skin‘ais ir kitais kosmetiniais pagrąžinimais. Oficialiame „Fortnite“ puslapyje yra rašoma, kad skaitmeninė mada (angl. digital fashion) atvyko į salą. Žaidėjai savo herojus („Ramirez“, „Diego“, „Banshee“ ir „Game Knight“) gali padabinti prabangaus prekinio ženklo apranga. Be to, čia taip pat galima įsigyti ir kitos „Balenciaga“ atributikos pavyzdžiui, kuprinių, kurios puikiai derės su drabužiais.

Čia viskas kaip ir aišku: „Balenciaga“ atvyksta į „Fortnite“, tačiau ir „Fortnite“ atvyksta į „Balenciaga“. Jau vakar startavo nauja „Fortnite x Balenciaga“ drabužių linija, kuri suteiks ištikimiausiems žaidėjams pasidabinti prabangaus prekės ženklo rūbais. Prabangaus, nes „Fortnite“ kepurėlės kaina prasideda nuo 395 JAV dolerių, marškinėlių nuo 495, o švarkas gali atsieiti net 1290 dolerių. Netgi paprasti balti marškinėliai su žaidimo logotipu čia kainuoja net 1000 dolerių. Trumpai tariant, norint įsigyti kažką iš „Fortnite x Balenciaga“ teks smarkiai paploninti piniginę.

Vaizdo žaidimų ir drabužių prekės ženklų koloboracijos nėra didžiulė naujiena („League of Legends x Nike“, „Super Mario x Puma“ ir t.t.), tačiau tokios kainos tikrai dar neteko matyti. Tiesa, tai nėra pirmasis „Balenciaga“ bandymas bendradarbiauti su vaizdo žaidimais, nes dar pernai pasirodė jų bandymas „Afterworld: The Age of Tomorrow“. Jeigu nieko nežinote apie jį, tai patikėkite, jums nuo to tik geriau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas