Naujos „Ghost of Tsushima“ dalies belaukiant: aiškėja daugiau žaidimo detalių

Rokas Gaidys

2021-07-22, 11:05

0 komentarų
Naujos „Ghost of Tsushima“ dalies belaukiant: aiškėja daugiau žaidimo detalių

Rugpjūčio mėnesį pasirodantis „Ghost of Tsushima Director‘s Cut“ prie ir taip nemažo žemėlapio pridės visai naują teritoriją – Ikio salą. Naujoji versija pasirodys jau rugpjūčio 20-tą dieną „PlayStation 4“ ir „PlayStation 5“ konsolėse. Ta proga vienas iš pagrindinių „Sucker Punch Productions“ rašytojų Patrick Downs „PlayStation.Blog“ papasakojo apie nemažai atnaujinimų, naują Jin Sakai istoriją, būsimas misijas bei naujus veikėjus ir kitus svarbesnius aspektus.

Ikio sala yra reali teritorija tarp Korėjos pusiasalio ir Japonijos, nutolusi į pietus nuo pačios Tsušimos, kuri panašiu laiku buvo taip pat užpulta mongolų. Šioje ekspansijoje pagrindinis herojus Jin Sakai sužino apie paslaptingą okupantų grupuotę, kuriai vadovauja vietinių garbinama šamanė Ankhsar Khatun, sekėjų neretai vadinama „The Eagle“ arba „tautų užkariautoja“, „sielų išganytoja“ ir būtent ji mūsų herojui bus pats rimčiausias uždavinys. Taip pat Ikio saloje jis sužinos apie savo giminės arba klano nusikaltimus bei tamsią praeitį.

Priešingai nei Tsušimos, Ikio salos samurajai arba šogunas nevaldė jau ištisus dešimtmečius, todėl herojus joje nuolatos susidurs su įvairiausiais piratais, kontrabandininkais, išprotėjusiais vienuoliais ir t.t.. Tiesa, tai pridės naujovių ir pačiame žaisme, nes bus pridėtos naujos kovos technikos, nauji žirgo šarvai ir kitos ženklesnę įtaką darančios naujovės.

Kaip jau seniau minėta, Ikio salos ekspansija bus prieinama „Ghost of Tsuschima Director‘s Cut“ versijoje nuo rugpjūčio 20-os dienos „PlayStation 4“ (60 eur.) ir „PlayStation 5“ konsolėse (70 eur.), tačiau visi tie, kurie turi dabartinę žaidimo versiją galės atsinaujinti pigiau, o šio malonumo kaina svyruos nuo 20 iki 30-ies eurų. Visi tie, kurie norės išbandyti „Ghost of Tsushima“ su „PS5“, galės ne tik mėgautis greitesniais užsikrovimo greičiais, o ir „3D audio“, „haptic feedback“ funkcijomis bei 4K grafika su stabiliais 60 kadrų per sekundę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas