Šaudyklių mėgėjai turi kuo džiaugtis: paaiškėjo šių metų „Call of Duty“ išleidimo data

Rokas Gaidys

2022-05-25, 11:25 (atnaujinta 2022-11-29, 00:57)

0 komentarų
Šaudyklių mėgėjai turi kuo džiaugtis: paaiškėjo šių metų „Call of Duty“ išleidimo data

Atrodytų, kad dėl pernai patirto „Vanguard“ fiasko, „Activision“ turėjo iš naujo apgalvoti savo planus, kuriuose yra numatoma kiekvienais metais išleisti po naują šaudyklę. Šiais laikais žaidimams reikia laiko ir nėra taip paprasta, kaip buvo kokiais 2002-aisiais, kuomet per pusę metų nuo nulio buvo nulipdytas vienas iš geriausių visų laikų „Rockstar Games“ projektų, tai yra „Grand Theft Auto: Vice City“.

Šiandien viskas užtrunka ženkliai ilgiau, vartotojų norai ir lūkesčiai yra ženkliai didesni ir bet ko jiems po nosimi nenumesi. Puikus to pavyzdys yra „Battlefield 2042“, kurio reklamai buvo skirta per daug dėmesio, o jis galėjo būti skirtas pačios šaudyklės kūrimui. Daugeliui tikriausiai atrodė, kad su sekančiu „Call of Duty“ būtent taip ir bus, tačiau daugelio nuostabai buvo be didesnių slaptų užuominų pranešta, kad 2019-ųjų „Modern Warfare“ tęsinys pasirodys dar šiemet.

Patys „Activision“ pranešė, kad „Call of Duty: Modern Warfare 2“ pasirodys dar spalio 28-ą dieną. Jau dabar yra žinoma, kad viskas tęsis po 2019-ųjų žaidime nupasakotų įvykių, sugrįš tie patys veikėjai bei „Task Force 141“ komanda. Apskritai, visi kurie yra žaidę originalą tikrai atras daugybę panašumų. Aišku šiuo metu bent jau nėra žinoma ar visi tie veikėjai bus tik istorijos ar ir internetiniame režime, kuris anksčiau ar vėliau taip pat bus pristatytas. Be to jau dabar galima drąsiai tikėtis, kad nemaža dalis viso šio turinio taip pat atsiras ir vis dar populiariame „Warzone“. Aišku, kad viskas dar nėra oficialiai patvirtinta, tačiau čia ir taip aišku.

Atsižvelgiant į tai, ką „Activision“ pristatė, tai panašu, kad šiuo metu studija daugiausiai dėmesio skiria istorijos demonstravimui, o visa kita įvyks šiek tiek vėliau, galbūt net vasaros pabaigoje. O dėl istorijos, tai realiausia būtų tai parodyti birželio 9-ą dieną per „Summer Game Fest“ arba 12-ą per „Xbox“ ir „Bethesda“ planuojamą žaidimų pristatymą. Kad ir kaip ten bebūtų, bet laukti tikrai ilgai nereikės ir kelių savaičių bėgyje viskas išaiškės.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas