„Assassin‘s Creed“ gali smarkiai skirtis nuo savo pirmtakų: „Ubisoft“ sulaukė netikėtų naujienų

Rokas Gaidys

2021-06-30, 12:55

0 komentarų
„Assassin‘s Creed“ gali smarkiai skirtis nuo savo pirmtakų: „Ubisoft“ sulaukė netikėtų naujienų

Net ir praėjus septyniems mėnesiams nuo starto „Assassin‘s Creed: Valhalla“ ir toliau maloniai stebina savo pasiekimais. Ši projekto versija ne tik tapo daugiausiai parduota per visą serijos gyvavimo laikotarpį, tačiau ir patys kūrėjai vis dar nežada sumažinti apsukų. Per šių metų „E3“ buvo pranešta, kad gegužę pasirodęs papildinys „Wraith of Druids“ bus tikrai ne paskutinis ir dar iki vasaros pabaigos pasirodys „Siege of Paris“ ekspansija, kuri kaip ir suprantama kokią istoriją pasakos.

Pats „Valhalla“ kūrimo procesas nebuvo įprastas dėl daugybės priežasčių. Dar jo metu „Ubisoft“ studiją paliko ne vienas aukšto rango vadovas. Turbūt žinomiausias atvejis yra A. Ismail pasitraukimas po skandalo bei D. McDevitt perėjimas į „iLLOGIKA“ studiją praėjus vos porai mėnesių po naujausios „Assassin‘s Creed“ dalies pasirodymo. Dabar paaiškėjo, kad projekto vadovas E. Baptizat (dešinėje) prisijungia prie „Electronic Arts“ dukterinės studijos „Motive“, kuri dirbs su nauju ir dar net nepristatytu žaidimu.

Jis „Ubisoft“ studijoje pradirbo 16-ka metų ir yra prisidėjęs prie populiariausių „Assassin‘s Creed“ dalių, tokių kaip „Black Flag“ ir „Origins“ išleidimo, o apie savo išėjimą prabilo tik po kelių mėnesių. Pirminiais duomenimis, susitarimas tarp E. Baptizad ir „Electronic Arts“ buvo pasiektas dar balandį. „Motive Studio“ paskutiniais metais dirbo su „Žvaigždžių karų“ projektais, tai yra „Squadrons“ ir „Battlefront II“, o tai reiškia, kad Baptizad patirtis su trečio asmens nuotykių žaidimais gali būti ypač vertinga joje.

Artėjant jau liepą vykstančiam „EA Play 2021“ pasirodė pirmieji gandai, kad „Star Wars: Squadrons“ kūrėjai gali pristatyti dar vienos visų fanų mėgstamos franšizės sugrįžimą vis panašėja į realybę. Nors patys „Electronic Arts“ nesako koks tai projektas, bet daugelis mano, kad tai gali būti mokslinės fantastikos/siaubo šaudyklės „Dead Space“ prikėlimas, kuri paskutinį kartą pasirodė dar 2013-ais metais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas