„Shell“ bando pasiekti jaunesnę auditoriją per „Fortnite“ ir socialinius tinklus

MiTech.lt

2023-10-12, 08:55

0 komentarų

„Media Matters“ praneša, kad bendrovė „Shell“ bando pasiekti jaunesnę demografinę auditoriją bendradarbiaudama su „Fortnite“ kūrėjais ir remdama populiarius žaidėjus, kad šie sukurtų ir reklamuotų „Shell Ultimate Road Trips“ žemėlapį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Shell“ bando pasiekti jaunesnę auditoriją per „Fortnite“ ir socialinius tinklus

Šiame žemėlapyje žaidėjai turi papildyti savo žaidimo transporto priemones „V-Power NiTRO+ Premium“ degalais degalinėse, esančiose šešių skirtingų vietovių centre. Jie taip pat skatinami skelbti ekrano nuotraukas su hashtag’u #Shellroadtrips.

„Media Matters“ rašo, kad „Shell“ rėmė mažiausiai šešis transliuotojus, įskaitant „Punisher“, „NateHill“, „Chica“ ir „brookeab“, kurių bendras „Twitch“ sekėjų skaičius viršija 5,5 mln., kad jie padėtų reklamuoti žemėlapį. Rugpjūčio mėn. kiekvienas jų surengė remiamą transliaciją, kurioje išbandė jį.

Kai kurie streameriai savo remiamus video reklamavo socialinės žiniasklaidos platformose. Be to, mažiausiai trys kiti turinio kūrėjai skelbė žemėlapio reklaminius vaizdo įrašus „Shell“ „YouTube“, „TikTok“ ir „Instagram“ paskyrose. Ataskaitoje pažymima, kad influenceriai kartu turi 1,5 mln. sekėjų „Instagram“, 8,5 mln. sekėjų „TikTok“ ir 11,6 mln. prenumeratorių „YouTube“.

„Shell“ rinkodara jaunimui yra dar vienas pavyzdys, kaip didžiosios naftos kompanijos teikia pirmenybę pelnui, o ne žmonėms ir planetai, nors jau dešimtmečius žino, kad jos parduodamas produktas skatina klimato krizę“, – sakė Allison Fisher, „Media Matters“ klimato ir energetikos programos direktorė.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas