„Sony“ patyrė visišką fiasko: „Concord“ žaidėjams nuo antradienio turėtų būti pradėtos grąžinti lėšos už žaidimą, tokio scenarijaus nesitikėjo niekas

Technews.lt

2024-09-06, 16:35

0 komentarų

„Concord“ žaidėjams nuo antradienio turėtų būti pradėtos grąžinti lėšos už žaidimą. Po katastrofiškai mažų pardavimų „Sony“ išbraukė iš sąrašo savo AAA internetinę šaudyklę ir penktadienį išjungs jos serverius.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Sony“ patyrė visišką fiasko: „Concord“ žaidėjams nuo antradienio turėtų būti pradėtos grąžinti lėšos už žaidimą, tokio scenarijaus nesitikėjo niekas

Įsigijusiems į „Overwatch“ panašią komandinę šaudyklę per „PlayStation Store“ arba „PlayStation Direct“, pinigai bus grąžinti per jų mokėjimo paslaugų teikėjus. Tuo tarpu „Steam“ ir „Epic Games“ parduotuvės susisieks su klientais, kai tik apdoros grąžinamus pinigus. Tie, kurie pirko fizines kopijas, turi kreiptis į atitinkamus mažmenininkus.

Birželio mėnesį „Sony“ žaidimą atskleidė brangiai atrodančiu CGI treileriu, o kitą mėnesį atidarė nemokamą išankstinės prieigos beta versiją „PlayStation 5“ ir asmeniniams kompiuteriams.

Tačiau žaidėjų entuziazmas pasirodė esąs ma-as, nes „Concord“ pasiekė aukščiausią tašką – tik 2388 žaidėjai „Steam“ platformoje, o žemiausią tašką – mažiau nei 500. Duomenų apie PS5 versiją nėra, bet greičiausiai jai sekėsi ne ką geriau.

Žaidimas tampa dideliu nuostoliu „Sony“, kuri 2018 m. įsigijo „Firewalk“, kad padėtų kurti ir leisti „Concord“. „Sony“ iš naujo vertina žaidimo ateitį, todėl gali būti, kad bus atsisakyta 40 JAV dolerių kainos ir jis vėl pasirodys kaip nemokamas žaidimas.

Žemiau galite pamatyti keletą žaidimo personažų ir suprasite, kad „Concord“ tikslas yra ne pasiūlyti gerą patirtį žaidėjams, bet pasiųsti žinutę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas