„Square Enix“ kuria antrą „Marvel“ žaidimą: šį kartą bandys laimę su „Galaktikos sergėtojais“

Rokas Gaidys

2021-06-15, 08:10

0 komentarų
„Square Enix“ kuria antrą „Marvel“ žaidimą: šį kartą bandys laimę su „Galaktikos sergėtojais“

Tiesa, kad faktas jog „Eidos Montreal“ kuria tokį žaidimą nėra didžiulė naujiena, tačiau, kad „Square Enix“ dirba su antru „Marvel“ projektu po pernai pasirodžiusių „Keršytojų“ tikriausiai daugeliui buvo netikėta. Pastarasis nebuvo labai palankiai priimtas, bet panašu, kad studija su antruoju bandymu bandys ištesėti visus pažadus, kurie nepavyko pernai.

Visą savaitgalį vyksta virtuali vaizdo žaidimų paroda „E3“, o jos metu „Square Enix“ per daugiau nei 1,5 valandos pristatymą parodė ir kai ką tikrai įdomaus. Priešingai nei „Marvel‘s Avegers“ arba dar vienas nevykęs bandymas įvesti naują franšizę ir taip sukurti internetinį projektą, „Guardians of the Galaxy“ yra žaidimas, kuris bus žaidžiamas individualiai. Tiesa, tikėtis, kad populiaraus filmo adaptacijos veikėjai bus panašūs į tuos, kuriuos išvydome kino ekranuose tikrai nėra realu. Greičiau bus taip pat pasielgta kaip pernai ir jiems paprasčiausiai bus suteikiama unikali išvaizda ir balsas.

„Square Enix“ parodė tikrai daug iš pačio žaidimo, tai yra kovų, kurios iš dalies primena tuos pačius „Marvel‘s Avengers“, tačiau tuo tikrai nebuvo apsiribota, nes patys žaidėjai galės pasirinkti dialogo opcijas, kurių pasekmės bus dar ilgai jaučiamos. Prie pačio žaidimo dirba „Deus Ex“, „Thief“ ir „Shadow of Tomb Raider“ kūrėjai, o jame bus leidžiama įsikūnyti į pagrindinį filmų herojų Žvaigždžių Lordą, tačiau čia jau kaip ir minėjau Chris‘ą Pratt‘ą pakeis visiškai naujas aktorius. Taip pat čia bus ir kiti veikėjai, tačiau juos kontroliuos pats kompiuteris arba „AI“.

Tiesa, kad vis dar keistai atrodys tai, kad superherojai atrodys ne visai taip kaip Holivudo filmuose, tačiau tai tikrai geriau žiūrėsis nei pernai pasirodžiusioje „Keršytojų“ versijoje. Patys kūrėjai taip pat prisižadėjo, kad šiame projekte nebus jokių internetinių pirkimų ar mokamų papildinių, o tai jau yra geras žingsnis. Dar geriau yra tai, kad laukti liko tikrai nedaug, nes „Guardians of the Galaxy“ pasirodys jau rudenį.

„Guardians of the Galaxy“ prekyboje pasirodys jau spalio 26-tą dieną ir bus prieinamas asmeninių kompiuterių, „PlayStation 4/5“ ir „Xbox One/Series“ savininkams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas