„Steam“ sulaukė atnaujinimo, kurio laukė daugelis: besiruošiantys pirkti naujus žaidimus – turėtų suklusti

Artūras Nalivaiko

2023-05-19, 15:00

0 komentarų

„Steam“, populiari vaizdo žaidimų skaitmeninio platinimo platforma, atliko novatorišką žingsnį ir pristatė labai lauktą 90 minučių žaidimo bandomosios versijos opciją, taikliai pavadintą „Game Trials“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Steam“ sulaukė atnaujinimo, kurio laukė daugelis: besiruošiantys pirkti naujus žaidimus – turėtų suklusti

Inovatyvia funkcija siekiama pakeisti žaidimų patirtį, suteikiant žaidėjams pilną žaidimo versiją, kurią galima atsisiųsti ir žaisti ribotą laiką, o ne tik pasiūlant nedidelę žaidimo dalį.

Atsiribojant nuo tradicinės žaidimų demonstracinės versijos koncepcijos, kuri dažnai suteikia tik žvilgsnį į bendrą žaidimo patirtį, „Steam“ 90 minučių trukmės bandomoji versija leidžia žaidėjams visiškai pasinerti į žaidimo visatą ir ištirti visas jo funkcijas per dosniai suteiktas 90 minučių.

Norėdami pasiekti „Game Trials“, entuziastai tiesiog turi apsilankyti norimo žaidimo „Steam Store“ puslapyje, rasti bandomosios versijos mygtuką ir pradėti atsisiuntimo procesą. Kai atsisiuntimas bus baigtas, žaidėjai gali iškart nerti į veiksmą ir išnaudoti visas savo 90 minučių. Šis įtraukiantis bandomasis laikotarpis suteikia žaidėjams galimybę priimti pagrįstą sprendimą dėl pilnos žaidimo versijos įsigijimo, remiantis jų asmenine patirtimi ir pasitenkinimu.

Šios novatoriškos funkcijos pionierius yra „Dead Space: Remastered Edition“ – pilna ikoniškos mokslinės fantastikos išgyvenimo siaubo klasikos rekonstrukcija. „Steam“ vartotojai dabar gali pasinerti į įtraukiantį „Dead Space“ pasaulį ir patirti kvėpavimą gniaužiantį žaidimo procesą. Kaip papildomas bonusas, šiuo metu žaidimą galima įsigyti už sumažintą 198,4 juanių (28,50 $) kainą, kuri prieinama dėl vykdomos akcijos.

„Steam“ įdiegta „Game Trials“ opcija yra svarbus žingsnis žaidimų pramonėje, suteikiantis žaidėjams neprilygstamą prieigą prie visapusės žaidimo patirties prieš įsipareigojant įsigyti ganėtinai brangų pirkinį. „Dead Space: Remastered Edition“ parodžius gerus rezultatus, žaidėjai nekantriai laukia daugiau įdomių žaidimų, kuriuos artimiausiu metu jie galės išbandyti su „Steam Game Trials“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas