„Ubisoft“ nuramino gerbėjus: „Far Cry 6“ be priekaištų veiks ir senos kartos konsolėse

Rokas Gaidys

2021-06-01, 08:15

0 komentarų
„Ubisoft“ nuramino gerbėjus: „Far Cry 6“ be priekaištų veiks ir senos kartos konsolėse

Daugeliui senesnių konsolių savininkų kyla klausimas, susijęs su jų techninėmis galimybėmis „Far Cry 6“ atžvilgiu. „PlayStation 4“ ir „Xbox One“ veikimas tapo ypač aktualus po pernai pasirodžiusio „Cyberpunk 2077“, kuris paprasčiausiai buvo nepažaidžiamas jose. Kadangi vaizdo žaidimai nuolatos tobulėja ir reikalauja vis daugiau sistemų resursų, tai natūralu, kad neretas pradeda abejoti septynerių metų senumo kompiuterių galimybėmis. Apie šią problemą viename iš „VGC“ interviu prakalbo „Ubisoft“ vyriausiasis dizaineris David Grivel.

Jis teigia, kad šių konsolių savininkai tikrai neturi nerimauti dėl to ar „Far Cry 6“ tinkamai veiks jose. Pasak jo, „Ubisoft“ didžiąją dalį dėmesio skyrė „PlayStation 5“ ir „Xbox Series X“ žaidimų kompiuteriams ir jų suteikiamoms galimybėms išnaudoti, tačiau užtikrino, kad su šiuo projektu tikrai neatsitiks taip kaip atsitiko su „Cyberpunk 2077“. Be to fakto, kad naujasis žaidimas su naujomis konsolėmis išlauš 60 kadrų per sekundę su 4K rezoliucija, Grivel neatskleidė jokių kitų platformų, tokių asmeniniai kompiuteriai ar „Stadia“ specifikų.

Tačiau gerai yra tai, kad D. Gavriel užtikrino, kad „Ubisoft“ parodys kaip „Far Cry 6“ ir kitose platformose per ateinančius mėnesius. Tokios demonstracijos neužtikrina to, kad žaidimas nenukentės silpnesnėse konsolėse, tačiau bendrą vaizdą apie jo veikimą bus galima susidaryti. Gali būti, kad šis projektas bus pilnai pademonstruotas jau birželio 12-15 dienomis per šių metų „E3“ parodą.

Dar penktadienį pirmą kartą buvo pademonstruotas naujasis žaidimas su net keliais pristatomaisiais klipais, kurių pažiba žinoma buvo Giancarlo Esposito („Breaking Bad“), kuris įkūnys pietų Amerikos valstijos diktatorių Anton Castillio. Nepaisant to, ar „Far Cry 6“ bus pademonstruotas dar kartą ateinančiomis savaitėmis ar ne, bet greičiausiai senos kartos konsolės turėtų pasiekti stabilų 30-ies kadrų per sekundę dažnį.

„Far Cry 6“ prekyboje pasirodys jau spalio 7-tą dieną ir bus prieinamas asmeniniuose kompiuteriuose, „Playstation 4/5“, „Xbox One/Series“ bei „Stadia“ konsolėse.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas