Vienas populiariausių istorijoje: „Fortnite“ fiksuoja įspūdingus rekordus

Vienas populiariausių istorijoje: „Fortnite“ fiksuoja įspūdingus rekordus

Niekam tikriausiai ne paslaptis, jog „Fortnite“ yra vienas populiariausių žaidimų pastaruoju metu. Kaip ir įprasta, šio žaidimo kūrėjai „Epic Games“, paskelbė naują statistiką, kuri atskleidžia įspūdingą registruotų žaidėjų skaičių.

Pranešama, kad „Fortnite“ nuo 2017 metų jau surinko 350 mln. žaidėjų, o tai yra net 100 mln. daugiau nei buvo užfiksuota 2019 metų kovo mėnesį. Įdomu ir tai, jog žaidėjų praleistas laikas žaidime siekia net 3,2 mlrd. valandų. Praėjusį mėnesį „Epic“ užfiksavo ir dar vieną rekordą.

https://twitter.com/FortniteGame/status/1258079550321446912

„Fortnite“ žaidimo pasaulyje buvo surengtas virtualus Traviso Scotto koncertas, o tuo metu prie žaidimu buvo prisijungę daugiau nei 12,3 mln. žaidėjų. Skelbiama, jog iš viso šis renginys pritraukė net 27,7 mln. žaidėjų. Jeigu norite pamatyti kaip visa tai atrodė – žiūrėkite žemiau esantį vaizdo įrašą.

https://www.youtube.com/watch?v=cPYA9Fsmo-0

Nemažai prie įspūdingų „Fortnite“ skaičių turėjo prisidėti ir tai, jog žaidimas pagaliau tapo pasiekiamas ir „Google Play“ parduotuvėje. Dar 2018 metais „Epic“ nusprendė išvengti 30 proc. komisinio mokesčio ir jų programėlė išnyko iš oficialios „Android“ parduotuvės. Tiesa, ji visai neseniai čia ir vėl sugrįžo ir dabar yra pasiekiama visiems „Android“ telefonų savininkams.

„Fortnite“ yra vienas populiariausių tokio tipo žaidimų, o „App Store“ parduotuvėje jis buvo prieinamas nuo pat jo išleidimo dienos. Kompanija ganėtinai ilgą laiką siekė išsiderėti mažesnį „Google“ mokestį už mokėjimus atliktus „Android“ įrenginiuose, tačiau ar tai davė kažkokių rezultatų, neskelbiama.

Populiarusis žaidimas jau dabar prieinamas „Google Play“ parduotuvėje, o norėdami jį įsirašyti – spauskite čia. „Fortnite“ į šią parduotuvę įkeltas balandžio 21 dieną ir jau dabar turi daugiau nei 100 tūkst. instaliacijų.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas