„Witcher“ gerbėjams yra kuo džiaugtis: pagaliau buvo paskelbta apie ketvirtąją populiariosios franšizės dalį

Rokas Gaidys

2022-03-22, 11:30

0 komentarų
„Witcher“ gerbėjams yra kuo džiaugtis: pagaliau buvo paskelbta apie ketvirtąją populiariosios franšizės dalį

Gerai, gal paskutinieji keleri metai „CD Projekt Red“ studijai nebuvo patys smagiausi, tačiau daugelis labai greitai pamiršo jų praeities darbus. Oficialiai pripažintas geriausias 2015-ųjų metų vaizdo žaidimas, tai yra „The Witcher 3“, puikiai pademonstravo, kad studijos lubos yra dar labai aukštai, o „Cyberpunk 2077“ išleidimas visus iki tol pasiektus rezultatus tarsi nutėškė į dar neregėtas žemumas. Pastarasis projektas jau panašėja į tą, kurį jau būtų galima žaisti, bet nepaisant to, kad taip dar visiškai nėra, „CD Projekt Red“ paskelbė apie naują populiariosios franšizės „The Witcher“ dalį.

Studija šia žinia pirmiausiai pasidalino savo „Twitter“ paskyroje. Žinutė buvo labai paprasta, tai yra nuotrauka su aukščiau pridėta nuoroda. Aišku, kad buvo galima suprasti, jog ją paspaus tūkstančiai, tačiau ten tik yra parašyta, kad naujas „Witcher“ žaidimas vis dėl to yra kuriamas. Kas yra įdomu, tai šį kartą bus atsisakyta „Wild Hunt“ ir „Cyberpunk 2077“ naudoto „REDengine“ ir bus pradėta bendradarbiauti su „Epic Games“ sukurtu „Unreal Engine 5“. Pastarojo galimybės yra dar tikrai toli gražu neišmatuotos ir nesunku suprasti, kad naujasis žaidimas vizualiai atrodys tikrai įspūdingai. Aišku, kad šiuo metu sunku pasakyti, kaip viskas atrodys naudojant naująją technologiją, tačiau sunku ginčytis, jog tai yra ganėtinai nemažas šuolis į priekį.

Taip pat panašu, kad „CD Projekt Red“ neplanuoja naujojo „Witcher“ paleisti kaip „Epic Store“ išskirtinio žaidimo, tačiau čia dar neaišku, nes per ateinančius keletą metų dar visaip gali nutikti. Apskritai, nėra aišku kokią įtaką naujieji partneriai darys visam projektu, tačiau smalsu sužinoti ar dar šiemet kažką sužinosime apie jį. Dabar tikriausiai visas studijos dėmesys vis dar yra sutelktas į „Cyberpunk 2077“ optimizaciją, kuri atrodytų, kad dabar jau turėtų būti užbaigta, tačiau panašu, jog ji yra dar toli gražu iki finišo tiesiosios. Panašu, kad dabar teks pasitenkinti kaulu, kurį numetė kūrėjai.

Nuoroda į puslapį: https://thewitcher.com/en/news...

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas