Telefonai.eu jau šešeri – sveikiname save su gimtadieniu ir dėkojame Jums!

Lukas Snarskis

2021-06-17, 16:30

0 komentarų
Telefonai.eu jau šešeri – sveikiname save su gimtadieniu ir dėkojame Jums!

Šiandien Telefonai.eu projektui ypatinga diena – prieš šešerius metus, birželio 17 dieną, startavo pirmoji portalo versija. Nuo to laiko įvyko nemažai pokyčių, buvo įvairiausių nuopuolių ir pakilimų, tačiau šiandien mes galime švęsti. Ir švęsti galime Jūsų, mūsų skaitytojų, dėka.

Pirmieji trys – keturi metai buvo itin sudėtingi ir juos greičiausiai būtų galima pavadinti ieškojimo metais. Po ilgų ieškojimų, mes radome savo kelią ir jau daugiau nei du metus, kiekvieną dieną, pateikiame Jums naujienas iš technologijų pasaulio. Ir nors iš pradžių mes buvome tik išmaniųjų telefonų portalas, tačiau šiandien čia galite rasti gerokai daugiau visko. Ir dar daugiau visų mūsų laukia ateityje.

Mūsų komandą sudaro jauni ir naujausių technologijų apsėsti entuziastai, kuriems telefonai, kompiuteriai, elektromobiliai ir daugybė kitų produktų – kaip rytinis puodelis kavos. Telefonai.eu projektas džiaugiasi subūręs daugiau nei 10 tūkst. skaitytojų auditoriją kasdien, o tai, kaip jau minėjau, yra kasdienė mūsų motyvacija. Dėkojame Jums, kad skaitote. Dėkojame už tai, jog kritikuojate. Dėkojame už tai, jog palaikote.

2021 metai yra ganėtinai didelių pokyčių metai mums, o tai galite pastebėti ir Jūs. Atnaujinimo savo portalo dizainą, dabar galite rasti gerokai daugiau turinio, kurį pasiekti yra gerokai paprasčiau. Žinoma, viskas dar nėra tobula, tačiau ties tuo dirbame kiekvieną dieną ir jau kitą savaitę pasiūlysime ne tik daugiau naujovių, bet ir įnešime šiokių tokių nedidelių pakeitimų, kurie leis pasiekti norimą turinį žymiai lengviau nei iki šiol.

Kaip bebūtų, šiandien norime pasakyti didelį AČIŪ už tai, jog skaitote mūsų turinį ir galime tik dar kartą patvirtinti – jau netolimoje ateityje visko bus dar daugiau! Jeigu turite mums pastabų, pasiūlymų – parašykite komentarą po šia naujiena ir mes būtinai įtrauksime visas pastabas ir pasiūlymus į darbų sąrašą. Dėkojame iš anksto!

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas