Ieškantiems nebrangaus telefono – puikus „Poco“ pasiūlymas: metų pradžioje pristatytas „Poco M6 Pro 4G“ dabar parduodamas už ypatingai žemą kainą

Partnerio turinys

2024-05-01, 19:55

0 komentarų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Gamintojas kasmet pristato gausybę naujų modelių, o jau kuris laikas laukiama ir dar vienos naujienos.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Ieškantiems nebrangaus telefono – puikus „Poco“ pasiūlymas: metų pradžioje pristatytas „Poco M6 Pro 4G“ dabar parduodamas už ypatingai žemą kainą

Kinijos kompanijos „Poco“ atstovai, dar šių metų pradžioje, oficialiai pristatė du modelius – tai „Poco X6 5G“ ir „Poco X6 Pro“. Kartu su šiais įrenginiais debiutavo ir „Poco M6 Pro 4G“ įrenginys. Dabar puiki proga įsigyti būtent pastarąjį išmanųjį telefoną.

Mūsų partnerių „Gshopper“ internetinėje parduotuvėje išmanusis telefonas parduodamas vos už 173,60 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant nepamirškite nurodyti nuolaidos kodo gshopperpocom6.

Global Version POCO M6 Pro 4G

Global Version POCO M6 Pro 4G

Kaina: 173.6€

Pasiūlymas nebegalioja

Tiesa, „Gshopper“ pasiūlymas atkeliauja iš Honkongo sandėlio, tačiau pardavėjas pasirūpins visais reikiamais mokesčiais. Verta paminėti ir tai, jog Lietuvoje šis „Poco“ įrenginys parduodamas nuo 199 eurų, kas reiškia, kad jūs galėsite sutaupyti kone 30 eurų.

Šis modelis bus aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Priekinė telefono dalis apsaugota „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „MediaTek Helio G99 Ultra“ procesorius, o taip pat ir iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. „Poco M6 Pro 4G“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu, o pilnas įkrovimas truks tik 44 minutes.

Naujojo „Poco“ įrenginio nugarėlėje rasime tris kameras. pagrindinė „Poco M6 Pro 4G“ kamera aprūpinta 64 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą, o taip pat ir 2 MP makro sensorių. Priekinėje „Poco X6 5G“ dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Išmanusis pirkėjams bus siūlomas juodos, mėlynos ir violetinės spalvų. Ši „Poco“ naujiena taip pat turi NFC, IR palaikymą, dvigubus garsiakalbius bei ausinių lizdą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas