Aukščiausios klasės garsas už juodai žemą kainą: vos 20 eurų kainuojantys ausinukai pasiūlys puikią kokybę, spalvingą dizainą ir ilgą baterijos tarnavimo laiką

Partnerio turinys

2023-11-25, 12:26

0 komentarų

Nuolat tobulėjančioje garso technologijų srityje belaidės ausinės tapo permaininga inovacija, iš naujo apibrėžiančia mūsų garso pojūčius ir supratimą. Įvairiausius garso produktus kuria daugelis bendrovių, o vartotojui surasti geriausią pasirinkimą kartais tampa tikru iššūkiu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aukščiausios klasės garsas už juodai žemą kainą: vos 20 eurų kainuojantys ausinukai pasiūlys puikią kokybę, spalvingą dizainą ir ilgą baterijos tarnavimo laiką

Kompanijai „Anker“ priklausantis prekės ženklas „Soundcore“ debiutavo dar 2014 metais, o per beveik dešimt metų spėjo užsitikrinti daugelio pirkėjų simpatijas. Šios bendrovės produktai dažnai pasižymi kiek žemesne nei įprasta kaina, tačiau už ją pasiūlo išties puikius produktus.

Vis dar vykstant Juodojo penktadienio išpardavimams – puiki proga įsigyti aukščiausios klasės produktus už žemiausią kainą. „Aliexpress“ dabar galima nusipirkti „Soundcore by Anker Life P2 Mini“ belaidžius ausinukus, kurie kainuoja vos 20,82 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Kompanija „Anker“ turėtų būti gerai žinoma daugeliui. Turbūt kiekvienas iš mūsų yra turėjęs šios bendrovės sukurtą išorinę bateriją. Tačiau ji kuria ne tik tai. Šios įmonės dukterinė bendrovė „Soundcore“ siūlo puikius garso produktus, kurie dažnai pasižymi itin patrauklia kaina.

„Soundcore Life P2 Mini“ yra labai panašūs į daugelį kitų šioje kainos grupėje pristatytų ausinukų, tačiau turi keletą privalumų, kurių nesiūlo daugelis kitų gamintojų. Visų pirma, jūs galite rinktis net iš penkių skirtingų spalvų – tai baltos, mėlynos, žalios, juodos arba rožinės. Norimą atspalvį ras tikriausiai kiekvienas.

Kuo nustebins šis „Anker“ produktas – tai dirbtinio intelekto patobulinta skambučių kokybe, trimis skirtingais garso režimais bei puikiu baterijos tarnavimo laiku. „Soundcore Life P2 Mini“ pasiūlys net 8 valandas muzikos klausymosi, o su įkrovimo dėkliuku bendra trukmė sieks net 32 valandas.

Čia taip pat rasime USB-C įkrovimo lizdą, kas leis vos su dešimties minučių įkrovimu mėgautis valanda muzikos, triukšmo slopinimo galimybę, atsparumo vandeniui savybes ir, žinoma, žemą kainą.

Priminsime, jog „Aliexpress“ platformoje Juodojo penktadienio išpardavimai prasidėjo dar ketvirtadienį ir tęsis iki pat lapkričio 29 dienos, o pačius geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia. Verta paminėti, jog čia rasite ne tik produktus, kuriems taikomos didžiausios nuolaidos, bet ir specialus nuolaidos kodus, kurie suteiks papildomas nuolaidas.

  • Papildoma 9 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 75 eurus taikoma su kodu BF10. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 19 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 140 eurų taikoma su kodu BF20. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 47 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 280 eurų taikoma su kodu BF50. Spauskite čia, kad panaudoti.

Daugiau įvairių Juodojo penktadienio pasiūlymų galite rasti paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas