Naujiems mokslo metams besiruošiant – itin pigūs ir kokybiški „Xiaomi“ belaidžiai ausinukai

Artūras Nalivaiko

2019-08-28, 01:00 (atnaujinta 2021-05-22, 23:54)

0 komentarų
Naujiems mokslo metams besiruošiant – itin pigūs ir kokybiški „Xiaomi“ belaidžiai ausinukai

Artėjant mokslo metams, iki kurių pradžios liko vos keletą dienų, reikėtų pasirūpinti ir reikiamomis technologijomis. Kelionės autobusu ar kita transporto priemone rytais būna ganėtinai nuobodžios ir dažniausiai jas pagyvina muzika. Tačiau norint mėgautis muzika – reikia turėti ir tam tinkamus įrenginius.

Kinijos kompanija „Xiaomi“ yra pristačiusi „Redmi AirDots“ visiškai belaidžius ausinukus, kurie šiuo metu kainuoja 24,22 euro, atkeliauja iš Europoje esančių sandėlių ir puikiai tiks kiekvienam, kuris nenori išleisti daugybės pinigų, tačiau nori mėgautis kokybiška muzika.

Visų pirma, į akis krinta pakankamai kompaktiškas ausinių dėkliukas, kuris kartu yra ir įkrovimo stotelė. „Redmi AirDots“ dizainas labai minamalistinis, tačiau bendras vaizdas išties dailus – krovimo stotelė nedidelė, juodos spalvos, lygiai taip pat kaip ir patys ausinukai. Verta paminėti, kad pastarieji ir itin patogūs bei puikiai tiks kone kiekvienam. Kartu su ausinėmis Jūs gausite ir skirtingų dydžių ausų kamštukus, tad problemų dėl jų dydžio tikrai nekils.

Kaip ir dauguma „Xiaomi“ produktų, taip ir „Redmi AirDots“ pasižymi tiesiog puikiu baterijos tarnavimo laiku. Kiekviena iš ausinių turi integruotą 40 mAh talpos bateriją, o įkrovimo stotelė pasižymi 300 mAh talpa. Tai reiškia, jog pilnai įkrauti savo turimus ausinukus galėsite bent 2 kartus. Gamintojo teigimu, pilno „Redmi AirDots“ Jums pakaks iki 12 valandų klausymosi.

„Xiaomi Redmi AirDots“ yra ir technologiškai pažangios ausinės. Pažymima, jog jos palaiko „Bluetooth 5.0“ technologiją, kas leis Jums jas susisieti su įvairiausiais įrenginiais, o tuo pačiu bus užtikrintas ir greitas duomenų perdavimas. Tiesa, visa tai turi ir vieną trūkumą. Šių ausinių negalima vienu metu naudoti su dviem įrenginiais.

Itin pigÅ«s ir kokybiÅ¡ki âXiaomiâ ausinukai â puiki proga įsigyti âRedmi AirDotsâ

Verta paminėti ir tai, jog įrenginys prie kurio prijungtos ausinės gali būti nutolęs iki 10 metrų. Žinoma, negalime nepaminėti ir garso galimybių. „Redmi AirDots“ palaiko 20-20000 Hz dažnių diapazoną, o maksimalus garso lygis siekia 98 dB. 7,2 mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, puikius vidutinius ir itin kokybiškus aukštus tonus.

Kaip jau minėjome, dabar „Xiaomi Redmi AirDots“ belaidžius ausinukus galima įsigyti už 24,22 euro. Verta atkreipti dėmesį ir į tai, jog šie ausinukai atkeliauja iš Europoje esančio sandėlio, todėl Jums nereikės sukti galvos dėl papildomų mokesčių, o jų pristatymo terminas taip pat itin greitas – vos keletas darbo dienų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas