Stulbinantis pasiūlymas, ieškantiems naujų ausinukų: puikių savybių ir išskirtinio dizaino produktas dabar kainuoja mažiau nei 20 eurų, įsigykite jau dabar!

Partnerio turinys

2023-05-24, 15:30 (atnaujinta 2023-05-25, 00:55)

0 komentarų

Jeigu domitės išmaniųjų telefonų rinka, greičiausiai pastebėjote, jog greičiausiai tobulėja ne aukščiausios klasės modeliai, o biudžetinio ir vidutinio kainų segmento atstovai, kasmet pasiūlantys revoliucinių technologijų už tą pačią mažą kainą. Panaši situacija ir audio produktų rinkoje, o geriausias to pavyzdys - „Lenovo Thinkplus XT62” visiškai belaidės ausinės.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Stulbinantis pasiūlymas, ieškantiems naujų ausinukų: puikių savybių ir išskirtinio dizaino produktas dabar kainuoja mažiau nei 20 eurų, įsigykite jau dabar!

Jos ne tik gali pasigirti naujausio „Bluetooth 5.3” standarto palaikymu, kur kas geresne už konkurentų garso kokybe, bet ir pasiūlys išskirtinį dizainą. Šiuo metu, paspaudę šią nuorodą „Lenovo Thinkplus XT62” galite įsigyti vos už 17,04 eurus. Į šią kainą taip pat įskaičiuotas pristatymas, o taip pat reikėtų atkreipti dėmesį, jog šio pasiūlymo laikas yra labai ribotas, todėl norintys - nesnauskite.

„Lenovo Thinkplus XT62” belaidžiai ausinukai:

„Lenovo Thinkplus XT62” specifikacijos ir privalumai

Dauguma pigių visiškai belaidžių ausinių renkasi vieną iš dviejų dizaino kelių - arba begėdiškai kopijuojama „Apple AirPods” išvaizda arba kuriama kažkas panašaus į pigiąsias „Xiaomi AirDots”. Laimė, „Lenovo”, būdama viena didžiausių ir patikimiausių Kinijos technologijų kompanijų, pasielgė sąžiningai ir sukūrė išties akį traukiantį dizainą.

Visų pirma, šie ausinukai parduodami trijų skirtingų spalvų – juodos, rožinės arba violetinės, o įkrovimo dėžutės dangtelis – permatomas, kas leidžia matyti viduje esančius ausinukus.

Patys ausinukai taip pat grakštūs - kotelis plokščias, bet ne apvalus, ant jo puikuojasi „Lenovo” logotipas ir blizgus apskritimas todėl ausyse neatrodo kaip beviltiški „AirPods” klonai. Gamintoją galima pagirti už tai, jog jis nepataupė naujausio „Bluetooth 5.3“ standarto mikroschemai, todėl ryšys su telefonu ar kompiuteriu bus dar patikimesnis bei tam bus sunaudojama mažiau energijos.

„Lenovo Thinkplus XT62” turi ir automatinio suporavimo funkciją, tad norint klausytis muzikos, kiekvieną kartą nereikės jų suporuoti iš naujo - ausinukai automatiškai prisijungs prie telefono, vos tik atidarysite jų dėklo dangtelį.

Visgi didžiausias privalumas yra tai, kad dėl naujoviško ryšio modulio ausinėse garsas neatsilikinės nuo vaizdo, kas aktualu ne tik žaidžiant žaidimus, kur svarbu maksimaliai anksti išgirsti iš nugaros artėjančio priešo žingsnius, bet ir žiūrint filmą ar „YouTube” vaizdelį.

„Lenovo Thinkplus XT62” integruotas mikrofonas turi pašalinio garso slopinimo funkciją, todėl jūsų pašnekovas jus girdės geriau, o ant ausinių esanti liečiamoji zonas leis sustabdyti muziką ar atsiliepti į skambutį (patogu vairuojant, jei jūsų automobilyje nėra laisvų rankų įrangos).

Visgi pereikime ten, kur šie ausinukai tiesiog blizga - prie baterijos ištvermės. Bendro dėklo ir ausinukuose esančių baterijų rezervo užteks net 25 valandų muzikos klausymo. Kitaip tariant, akumuliatoriaus energijos rezervas toks didelis, jog galėsite perklausyti maždaug 400 dainų, kol reikės susirasti įkroviklį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas